torsdag 26 november 2009

Äckel päckel

Nu har jag rensat golvbrunnen i duschen. Fy så äckligt det kan bli bara för att man duschar. Blääää! Förhoppningsvis dröjer det nu ett tag till nästa gång.

6 kommentarer:

Christina sa...

Ja, det där är verkligen äckligt, men skönt när det är avklarat och vattnet försvinner i ett slurpande nafs :)

Cicki sa...

Visst blir man nöjd när man gjort det. Den här golvbrunnen hade något jag aldrig sett förut. Det var som en sil man lyfte upp och fick med sig allt så det var lättare än vanligt. Vår lägenhet var ju nyrenoverad när vi flyttade hit så det är väl så på nya golvbrunnar. Tidigare har M rensat den så jag har inte sett det där.

Le Loup sa...

En gång, i min gröna ungdom så lagade jag mat, samtidigt som jag fick den goda idén att ta itu med golvbrunnen. Det var första gången jag var i närkontakt med en golvbrunn. Jag hade ingen nämnvärd aptit sedan...

Cicki sa...

Shirouz: Hur kunde du komma på tanken att göra de sakerna samtidigt? Knasfia.....:-) Det är inget man precis längtar efter att göra i alla fall.

Biggan999 Svart och vitt sa...

I min handikapdusch så är det så förnuftigt gjort så det är bara att lyfta på gallret så ligger det ett filter under som samlar upp allt äckelpeckel bara ta upp gallret och sen en bit papper och torka av äcklet och sen lite flytande tvål och tvätta av det och lite varmt vatten. fast själva röret får man ta med jämna mellanrum. Jag tror det är en kvinna som ritat detta avloppssystem från duschen

Cicki sa...

Biggan: Här var det också som ett filter eller som en korg man tog upp och gjorde rent. Ungefär som i diskmaskinen. Mycket praktiskt, faktiskt. Det är säkert en kvinna som designat, som du säger....:-)