onsdag 22 april 2009

Nyckeläventyret

Nu är nyckeln återbördad till min jackficka. Jag knallade ner klockan sju imorse, trött som en gnu. Väntade i typ två minuter. Då kommer en granne på samma våningsplan och ska tvätta. Det är mannen som jag skulle kunna tänka mig att stöta lite på om jag inte hade kära sambon....:-) Nu fick han den andra tvättstugan när han låste upp med brickan. Men han kom på att det brukar gå killar ute och städa och de byter även sopsäckarna i tvättstugorna så de måste ha nyckel. Jag lyckades fånga en av dem och efter att få beskrivit nyckelknippan så gick vi in och hämtade den. Gissa om jag glad i hågen rusade upp och kröp ner i sängen och sov några timmar till.

Idag ska det bakas, packas, dammsugas, gås iväg till återvinningen, kilas upp på vinden för att ta med sig elgrillen till dottern plus förmodligen något mer som jag just nu har glömt. Imorgon bär det iväg. Vad jag längtar. Sonen har jag ju nyligen träffat men dottern har jag inte fått krama om sedan förra sommaren. Vi har en hel drös med grejer på programmet så i värsta fall stannar vi kanske en dag till. Vi får se.

9 kommentarer:

Mie sa...

Då förstår jag att du längtar! Hoppas ni får det fint tillsammans!

Cicki sa...

Mie: Det får vi säkert...:-)

Pärlmudden sa...

Trevlig resa!
Skönt att det löste sig med nyckelknippan!
KRAM

Cicki sa...

Pärlmudden: Tackar.

Viola sa...

Åh vad kul att du äntligen får krama dottern!
Ta det lugnt och se nu till at komma fram och tillbaka helskinnade ;-)
Och varför inte stanna en dag till? Det kanske dröjer innan ni ses igen..

Trevlig resa!

Cicki sa...

Viola: Vi får väl se hur länge vi stannar. De kommer ner till sommaren så det blir inte katastrofalt långt till nästa gång. Vore inte bensinen så dyr så skulle vi fara oftare.

helene sa...

Visst är det jobbigt när man inte får/kan träffa sina ungar så jäkla ofta som man skulle vilja. Ta vara på tiden nu och du... glöm inte att fixa en bricka till till tvättstugan! ;)

Christina sa...

Aha, halvromans i tvättstugan så tidigt på morgonen ;)

Skönt att det löste sig, och att det var en trevlig granne som du var tvungen att förklara allt för.

Ha det så jättebra hos dottern! Kram på dig!

Cicki sa...

Helene: Du har väl också dina en bit ifrån, som jag förstått. Man vänjer sig men det är inte kul. Nu när soppan är så dyr så kan man ju inte heller åka iväg hur som helst. Annars skulle vi åka oftare. Det ska bli en bricka till men det får man visst betala för fick jag veta idag. Surt, sa räven om rönnbären.

Christina: Romantik i tvättstugan är inte dumt. Fast numera har jag ju romantik på åttonde våningen....:-) M är rolig. Han tyckte inte det var någon idé att bli arg heller, vilket ju var sant. Jag kan bara tänka hur exet hade skällt om jag bott med honom. Då hade jag inte varit värd vatten.

Hon längtar också märker jag för hon har ringt flera gånger och påminnt mig om både det ena och det andra.