tisdag 21 april 2009

Shit

Idag är det inte min dag. Jag har varit i tvättstugan nu i eftermiddag. Sprang just ner och hämtade det sista. Då lyckades jag låsa in min nyckel i tvättstugan! Nu är det så att vi har ett bricksystem i hela huset som går till tvättstuga, ytterdörr och postlåda. Men vi har bara en bricka per familj. Så nu kommer jag inte in och kan hämta den. Jag måste kliva upp imorgonbitti och se till att jag är vid tvättstugan kl 7 och invänta den som har första passet. Jag har ju andra nycklar på knippan så jag måste ha tag i den. Sedan blir det ett samtal till HSB att det är nog lämpligt att man får en extrabricka, just för sådana här saker.

6 kommentarer:

Hilda sa...

Låter som det är en Hilda som är i farten ;)

Cicki sa...

Hilda: Var det du som var med mig i tvättstugan. Gud så arg man blir på sig själv efteråt.

Christina sa...

Typiskt att det skulle hända just idag. Förstår att du tänkte på annat än nyckelbrickan.

Cicki sa...

Chris: Ändå tänkte jag stunden innan att nu får jag inte glömma nycklarna. Men så skulle jag torka ur torktumlaren och sedan var nycklarna glömda. Det dumma är att dörrarna kärvar lite så man måste trycka till dem för att de ska gå i lås. Så precis när jag tryckt till dörren så slår det mig att nycklarna ligger kvar på tvättmaskinen.

Trebarnsmamman sa...

Nej, nej, nej :(
Men har ni inte någon typ av värd där ni bor? När jag bodde i lägenhet (iofs bostadsrätt) så fanns det en vicevärd, han hade nyckel till alla utrymmen och lgh i huset så låste man sig ute var det bara att knipa honom. Vilket jag var tvungen att göra många gånger en period...trött nybliven valpmatte som skulle kissa valp 1-2 gånger per natt....ja då hände det 3 gånger på en månad vill jag minnas ;)

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Vi har ingen vicevärd i huset men rätt över gatan finns de. Men bara på dagtid. Nu fixade det sig att jag fick tag i en kille imorse så nu har nyckeln kommit till rätta.