tisdag 3 mars 2009

Loppisfynd

Eftersom vi inte kan handla på vårt gamla vanliga Willys så måste vi åka iväg en bit. Nu har vi två Willys-butiker här i stan så det är enkelt att då vända sig till den andra. Vilket vi gjorde idag.
När man åker till den butiken så åker man förbi vår favoritloppis. De har bara öppet vissa dagar i veckan, tisdagar bland annat. Då kanske ni redan nu kan räkna ut vart vi hamnad. Men vi var helt på det klara med att ekonomin inte tillät några större utsvävningar. Det klarade vi galant.
Jag hittade detta ljuvliga tyg, som jag är ganska säker är ett äkta 50-tal. Sambon hittade en påse blandade mynt och Gösta Berlings saga i en snygg utgåva.

Dessutom hittade vi denna sagobok som passar alldeles utmärkt till Ebba.

Hela kalaset gick på 65:-. Det kallar jag för prisvärda fynd.

5 kommentarer:

Christina sa...

Visst är det kul med loppisar!!!

65 kr var ju som hittat :)

Anonym sa...

Även om 50-talet inte riktigt är min stil,så är tyget jättehäftigt! Vad tänker du göra med det? Jag hade nog gjort en tavla.

Boken ni hittade verkar spännande, läs nu inte så ni drömmer "stygga saker" om nätterna, det gjorde J när han var liten, utan ta det försiktigt med läsningen. Ni gjorde ett verkligt fynd med det ni köpte. Kul!

Kram
KB

PS Ingen pressarfot tillrättakommen, men den "nervklene" vågar inte sova uppe längre... Han är inte så tapper, det "lilla" livet.

Cicki sa...

Christina: Jag älskar att gå på loppisar, hitta små saker som man kan använda i inredningen t ex. Dessutom är de bäst på bok-och tygfynd. Köper man en bok för tio kronor på loppis så kan man läsa den och lämna tillbaka den för ny försäljning. På det viset har man gjort två goda gärningar....:-) Vår favvoloppis är Pingstkyrkan och de hjälper bland annat uteliggare och hemlösa i vår stad. Det tycker jag är bra.

KB: Jag går och tittar lite på tyget och grunnar på vad jag ska göra. Lutar nog åt en kasse med bambuhandtag. En riktig sommarkasse. Vi får se när jag bestämt mig.

Hannele på Hisingen sa...

Kul att fynda.

Cicki sa...

Hannele: Jag älskar loppisar. Man kan hitta så fantastiska saker där. Just nu går jag omkring med den allra läckraste 70-tals väskan som jag fyndade för 25:- för ett tag sedan. Jag älskar den och mina väninnor är så avundsjuk på mig.....:-)