onsdag 25 september 2013

Vattenbrist

Idag har vi märkt hur bra vi har det, med bland annat rent vatten. I vårt område är det just nu en större vattenskada, som gör att vi får inte använda vårt vatten till någonting. Eftersom vi ändå skulle handla så tyckte vi att det klarar vi om vi köper lite kolsyrat vatten. Vi köpte med smak citron och tranbär. Det verkade ju bra. Tills vi kom hem och kom på att vi inte hade något vatten till kaffet. Man kan borsta tänderna med smaksatt vatten, men kaffe med citronsmak tror jag inte är någon höjdare.

Då började vi fundera om vi hade något att hämta vatten i vid tappstället. Men jag hann inte börja leta förrän det ringde på dörren. Det var vår granne som undrade om vi ville ha lite friskt vatten. Det ville vi. De hade varit och hämtat. Det är härligt med goa grannar som ställer upp.

3 kommentarer:

Camilla sa...

Man inser inte hur smidigt och bra det är med rent vatten i kranen förrän det slutar komma.
Vilka goa grannar ni har!

Inger Marianne sa...

Tack Cicki för kommentar.
Håller med om att goa grannar gör livet lätt att leva.
Kramis!

Cicki sa...

Camilla: Det är lite skrämmande att inse hur utlämnad man blir om något händer. De är jättegoa och vi hjälper varandra när det behövs......:-)

Inger: De där linfåglarna var ju jättefina. Funderar på att köpa, men återkommer om det. Visst blir livet lättare när man hjälper varandra.