tisdag 24 september 2013

Privatlivsveckan

Igår var jag med två väninnor och fikade på ett jättemysigt ställe. Det är ett hus fyllt med heminredningsprylar på två plan. De har verkligen allt. Jag kan i och för sig tycka det är lite för mycket och det blir ett rörigt intryck. Men det är ändå fint att gå där och insupa miljön. Och en skylt blev inhandlad. Den bara låg där och sa att den ville följa med mig hem.....:-)

Till butiken hör även en mindre restaurang. Där har de också allt i form av fint porslin, härliga smaksatt oljor, lösviktskaffe med mera. Och tablettaskar som är som rena rama nostalgitrippen.

Vi fikade där och pratade i timmar. Det blev verkligen en härlig dag och vi kommer att göra om det. Fast då på ett annat ställe.

Idag ska sambon och jag uträtta lite ärenden och ta en liten loppisrunda på det. Imorgon är det ny väninneträff, så det här är verkligen en aktiv vecka, med mycket privatliv och lite symaskinshäng.

1 kommentar:

TjockMorsan sa...

Låter som ett trevligt ställe och dessutom i trevligt sällskap. Kanske både du och symaskinen kan behöva lite egentid på varsitt håll? Den står säkert kvar och väntar på dig när du har tid och lust igen. ;) Tills dess får du ha fortsatt trevligt.

KramKram!