torsdag 20 juni 2013

Våga vägra Ernst

Ikväll drar Sommar med Ernst igång igen i TV4. Det är andra året i rad jag inte tänker följa det. Har man inte större fantasi på tv än att ytterligare en gång kabla ut denna barfotanisse? Hur många år har han hållit på nu? Han har inte förnyat sig ett dugg. Det är samma gamla stenar, ulltottar, grenar och rostiga armeringsjärn.

Jag vågar i alla fall vägra att se Ernst. Däremot ser jag fram emot att se "För dig naken" som är historien om Lars Lerin och hans Junior. Det programmet går på samma tid som Ernst, fast i SVT2 kl 20.00. Det är inte svårt att välja vad jag ska se på.

9 kommentarer:

Charlotte sa...

Å jag längtar efter Ernst! Mannen som gav fotsulan ett ansikte! Inte för att jag bryr mes så mycket om vad han gör, inte heller hans tidskrift var särskilt bra, lite besviken är jag nog på den. Mest lyssnar jag till hans röst... Å småmyser lite.... Men titta behöver jag inte alls, troligen blir det virkning i soffhörnan. Glad midsommar till dej!

Ruta Ett sa...

Ernst går fetbort hemma hos oss!
Hellre Lars Lerin, fast den filmen har jag sett och tyckte så mycket om den!
Glad Midsommar!

mona sa...

Tycker både och, men visst blir man trött på all rost och all ull som är uteslutet när man har allergiska vänner.För att inte tala om alla kuddar ute,där får dom springa när det börjar regna.
Dessutom var jag dum nog att göra hans julskinka ett år.Har gått tillbaka till den vanliga som är mycket godare.Men jag tittar nog ändå det kanske blir något nytt.

På Selmas gata sa...

Haha, ja Ernst kan vara rätt extrem:) Men han och jag (och hans fru också faktiskt) kommer ju faktiskt från samma lilla pytteställe i Värmland så då får man ju liksom lov att "heja" lite när han sitter i tv:n och har sig:) Ofta är det i mina hemtrakter de bygger om och håller på dessutom. Men annars hade jag nog inte varit så noga med att följa honom:)

Cicki sa...

Charlotte: Jag tycker t o m att hans röst låter tillgjord. Det är tur att vi gillar olika......:-)

Ruta Ett: Jag hann inte se Lars för vi var och firade Melina. Men det är repriser så jag ska försöka passa in någon av dem.

Mona: Jag gillade han ifrån början för jag tycker om inredningsprogram. Men när det hela tiden blev samma och samma då tröttnade jag. Håller med om kuddarna, har också tänkt tanken att man får springa som en skållad råtta och plocka ut och in dem....:-)

Selma: Det är klart man måste heja på sina "grannar"....:-) Jag gillade han från början men till slut blev det liksom för mycket av samma hela tiden.....:-)

Vonkis sa...

Åh så skönt med en till som vve!
Alltid samma grejer, "vill man pigga upp fönstret lite kan man göra hål i en planka och stta fast lite pinnar i olika längder och ha ljus längst upp". Ja men då så.

Cicki sa...

Vonkis: Du slog huvudet på spiken.....:-)

Fina Fiona sa...

Jag har ännu inte "hittat" Ernst,men det beror nog på att i början av hans tvkarriär så gjorde han ngt som fick mig att gäspa.
Eller allt,men det handlar väl om attmin kreativa förmåga är på villovägar...Kära maken muttrade om hans passion för natursten...

En dag sa dottern ( några år yngre än nu) när vi såg honom här i stan (eftersom han bor i trakten) -Titta pappa, där går han med sina jävla naturstenar...

Alltså jag kan än idag inte ta honom på allvar för jag hör hennes kommentar och jag ser framför mig hur kära maken skäms...=) Nä ingen Ernst här...men allsång funkar fint!
Kram

Cicki sa...

Fiona: Jag kan ju säga att du inte missat speciellt mycket. Makens kommentar säger det mesta....:-)