fredag 21 juni 2013

Glad Midsommar

Så här i sista minuten vill jag önska alla bloggvänner en Glad Midsommar. Här är det lugna puckar som gäller. Vi ska väl äta lite sill och potatis och ägg och räkor. Det får räcka så. Jag ska greja lite på balkongen om det inte börjar regna. Vädret verkar inte riktigt ha bestämt sig.

Igår var vi och firade världens goaste Melina och världens finaste Nelson. Melina fyllde fyra år igår och Nelson fyller ett år i juli. Men eftersom det är en ny bäbis på gång i samma veva som Nelson fyller, så slog vi ihop allt på en gång. Det kommer bilder vilken dag som helst.....:-)

4 kommentarer:

mona sa...

Trevlig midsommar själv.Här är det så tryckande så svetten bara rinner.Dom har lovat åska så mina gäster som ska få trimma hjärnorna lite med en kort tipspromenad får väl utrustas med paraply,men sen bli det fest i mitt partygarage,duka ute är inte att tänka på.
Och apropå Ernst så var hans nya projekt mer än konstigt.Skulle inte vilja ha det om jag så fick det även efter stajlingen.Men han skulle ha guld i inredningen,det var ju något nytt.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Glad midsommar på dig också :)

Camilla sa...

Glad midsommar till dig också, så här i efterhand.
Vi är inte heller så noga med midsommarfirandet men visst är det härligt med försommar, ljuset och lite goda nypotatis.

Cicki sa...

Alla: Jag hoppas ni alla fick en härlig midsommarafton.