torsdag 13 juni 2013

Ett och annat från gårdagen

 Igår var det första dagen jag tränade med maskiner på VC. Det kändes bra. Nu ska jag dit nästa tisdag igen. Några övningar var på bänk, så de tänkte jag även träna hemma. Det är främst rygg och ben som ska stärkas.

Senare på dagen skulle vi åka och handla på Willys. Där ligger även en typ av sportbutik, som jag sett hade vrålrea. Jag har länge tänkt köpa nya gympaskor, eftersom mina gamla börjat bli slitna och ser lite solkiga ut. Så glada i hågen knallade vi in.

Det fanns verkligen mycket att välja på och med kanonpriser. 50-70% rabatt på allt i butiken. Så för min del blev det tre par skor och ett bälte. Sambon köpte två par skor, ett bälte, träningsvikter för armar och ben och en fempack strumpor. Allt detta för det facila priset av femtonhundra. Det skulle kostat mer än dubbelt så mycket. Det är så skönt att numera kunna passa på att skos sig (fniss) vid sådana här tillfällen.

6 kommentarer:

Katarina sa...

Alla skoinköp applåderas.

Speciellt rosa skor. ;-)

På Selmas gata sa...

Kanonfynd ju! Håller med ovanstående om att de rosa var läckra:) Härligt att du kommit igång att träna. Jag har ju en sjukdom som "triggas" av aktivitet tyvärr och därför brukar sjukgymnasterna inte riktigt veta vad de ska göra. Nu senast var det ju akupunktur.

Så läste jag i en gammal tidning när jag satt i väntrummet och hittade ett reportage om en tjej som var lika gammal som jag och som hade en snarlik sjukdom. Hon var dock modellsnygg och så fräsch! Hon tränar yoga fem ggr i veckan, hon jobbar halvtid och reser...

Jag blev så glad att jag nästan började att gråta! Fick tillåtelse att knycka med mig numret hem. Nu ligger den här som en påminnelse... Annars brukar alla dylika reportage vara så sorgliga och allt är nattsvart, orkar inte läsa dem för jag blir så deppig. Så nu ska jag nog kanske våga ta kontakt med henne för att få lite tips. Hon bodde dessutom i Gbg och gick på samma neurologavdelning som jag gör...Spännande!

Cicki sa...

Katarina: Eller hur.....:-)

Selma: Vi fibrisar har också lite svårt med att hitta lagom träning, så jag är väldigt spänd på hur det här ska bli. Vi syresätter inte muskulaturen utan tvärtom så stryps den vid fel träning.

Det låter ju jättespännande om du kunde få kontakt med den tjejen. Jag håller tummarna för att det blir bra.

Camilla sa...

Låter som att ni gjorde riktigt bra fynd. Snygga skor! Nu har du ju nya gympaskor så då "måste" du träna ännu mer :)

Cicki sa...

Camilla: Det förpliktar....:-)

Beppan sa...

Skönt när man kan handla det man behöver utan att ruineras!! Gillar dina rosa skor!

Jag köpte en dunjacka i förra veckan - lite malplacerat i sommarvärmen, men fick den till ett superpris och kunde inte låta bli... :-)