lördag 1 december 2012

Tji advent

Här är bristen på vita ljus akut. Men eftersom ingen av oss kände ett alltför stort behov av att tända ett ljus imorgon så får staken lugna sig tills på onsdag. Stjärnor och elektriska stakar är dock på plats.

6 kommentarer:

Camilla sa...

Jag vill ha röda ljus i min adventsljusstake. Jag skickade mannen att köpa det. När han kommit hem och jag satt dit de nya ljusen så hittade jag de som blev över från förra året. Typiskt!

Bloggblad sa...

Jag kom ihåg att köpa för en vecka sen, storpack. Här eldas det ljus i stort sett varje kväll. Men staken med fyra ljus, den tänds inte förrän i morgon!

Cicki sa...

Camilla: Jag är precis tvärtom, vill ha vita ljus. Ljusstaken är också röd. Vi har en utan mossa. Tror den heter Sundborn. Jag hade röda ljus men de var lite för tjocka och jag kände att jag inte hade lust att stå och karva på dem. Däremot har jag röda ljus i vår smidesstake.

Bloggblad: Jag är vansinnigt dålig på att elda ljus. Och gör jag det så blir det värmeljus.

AprilSus sa...

Jag har två adventljustakar, en med vanliga ljus (blev röda i år, för det hade jag kvar sen förra året) och en med värmeljus. Men nu har jag gått och suktat efter en bricka med blockljus istället. Tycker det är jätte fint och så räcker de ju längre. Hittar jag någon till bra pris, så slår jag nog till?

Kramis!

Hanneles paradis på Hisingen sa...

jo, det får bli som det blir...

Spader Madame sa...

Härligt med avent och nyfejat. Ljus som ljus, det är lågorna som är grejen!