måndag 3 december 2012

Tidig julklapp

Bild lånad hos jula.se
Igår gick min arbetslampa sönder. Den har trasslat länge genom att blinka och fladdra. Igår la den ner totalt. Så idag har jag köpt mig en lampa som jag önskat mig i flera år. En lampa med förstoringsglas, som jag dessutom kan flytta med mig. Ibland händer det nämligen att jag sitter och handsömmar framför TVn och då måste jag ha en extra ljuskälla.

Jag är så glad att vi numera kan kosta på oss sådana här extra grejer. Hade det varit förr så har vi fått pussla ihop det på något annat vis, eller köpt den billigaste tänkbara lampan på Ikea eller Clas Ohlsson.

3 kommentarer:

Ruta Ett sa...

En sån arbetslampa skulle jag också vilja ha. Jg har just en billig variant från Ikea med en halogenlampa, som blir jättevarm. Jag ser fram emot rapport om vad du tycker.

Camilla sa...

Låter som en jättebra grej!

Cicki sa...

Ruta Ett: Jag har använt den en kort stund ikväll och är supernöjd. Den ger ett blåaktigt sken som känns konstigt när man tittar på avstånd men som gör allt tydligt när man använder den. Jag har bara använt själva lampan än, inte förstorningsgrejen. Jag sydde bara på maskin och nålade lite. Men jag tycker du ska kosta på dig en. Den kostade bara 279:- på Jula. Det är den flyttbara på fot. En stor och stadig fot.

Camilla: Det lilla jag använt än känns positivt.