tisdag 27 november 2012

Loppisrunda

Tänk så trevligt man kan ha för lite pengar på en loppisrunda. Idag har vi besökt två loppisar. Med oss hem hade vi flera tyger, ett lass böcker, Holocaust som cd-box och lite småjulklappar. Vi kostade även på oss en fika. Hela kalaset gick loss på ca trehundrafemtio kronor.

Det kallar jag en prisvärd dag.

8 kommentarer:

solveig sa...

Loppis är intressant och roligt. Jag har länge tänkt gå men har så mycket så jag borde sälja på loppis själv.. Går jag kommer jag garanterat inte tomhänt hem. :-) Ha det gott.

Cina sa...

Vilka fyndisar ni är! Härligt!!!!
TUSEN TACK för din fina, fina kommentar! Jag lovar att jag ska vara rädd om mig!!!! Idag har Store Bror pysslat om mig. Det blev lite ombytta roller.......
Att vara utförsäkrad är i sig en press. Det får liksom inte hända ngt. Visserligen har man rätt till sjuklön 14 dgr från sin arbetsgivare men bara vetskapen i min/vår situation gör inget speciellt lättare.
Varm kram!

Camilla sa...

Spännande med loppisar!
Jag hörde om några som bestämt att bara ge varandra begagnade julklappar. Jag tyckte den idén var bra. Ska se om jag kan fi till något liknande här.

Cicki sa...

Solveig: Jag har nästan alltid en kasse på G där jag stoppar ner saker som ska till loppisen. Idag tog vi inte med den för det vara bara fyra saker i den. Men rätt som det är så är den fylld igen. Det blir lite "sjen fu" på det viset.

Cina: Som jag sa tidigare så är det för jäkligt. Tur Store Bror fick återgälda lite ompyssel.

Camilla: Visst är det bra idé. Dessutom funderar jag på att ge bort lite UNICEF-prylar. Vaccin och liknande.

Christina sa...

Loppis är alltid lika kul, men ännu roligare är det när det trillar in oväntade bloggkommentarer på en avsomnad matblogg som har fått lite liv igen. Så GLAD jag blev!!!! Puss o kram!

Cicki sa...

Christina: Gissa hur glad jag blev när jag såg att du bloggat. JÅTTEGLAD! Hoppas verkligen att allt var bra hemma, när du kom tillbaka efter semestern. Har tänkt maila eller ringa dig för att höra efter. Men som vanligt har jag inte kommit till skott.

Beppan sa...

Härligt - vilka fynd!!
Och så många sköna ting som du kan skapa av tygerna!!

Cicki sa...

Beppan: Den här gången blev det extra fyndigt. Hittade några nästan nya böcker som jag spanat in i bokhandeln. Och tygerna var otroligt billiga. Ska sy en ny vardagsrumsgardin där tyget kostade 15:-!