måndag 2 april 2012

Våra drömmar

Vi drömmer om att kanske äntligen kunna köpa den där extra kolsyrepatronen, så vi inte behöver åka iväg att handla så fort den gamla är slut. Eller att köpa en extra tomflaska till sodastreamen så det alltid finns en färdiggjord flaska.

Vi drömmer om att kunna köpa den där baguetteplåten vi sett hos Clas Olsson. Eller varför inte jäskorgar till surdegsbröden.

Vi drömmer om att kunna köpa nya strängar till gitarrerna utan att det går ut över något annat. Eller att kunna slinka in på KappAhl när man ser något snyggt i skyltfönstret.

Det är inget lyxliv vi drömmer om. Utan ett alldeles vanligt liv med en någorlunda hygglig ekonomi.

Kanske, kanske, kanske är det vår tur snart.

6 kommentarer:

Charlotte sa...

Jag hoppas jag också! Klart är att jag kommer att börja jobba 75 % nu i april. Så blir jag sjukskriven 25 %. Känns härligt att vara på banan igen! Ni är nog på gång! Håller tummen! Kram

Polargrevinnan sa...

I natt satt jag uppe och läste fatt oss dig. Du skriver så bra. Ditt inlägg om diagnos stämmer väl in med mina åsikter.
Jag har ett barnbarn som är dyslektiker och hade det svårt i skolan. Han har fortfarande inte slutbetyg från nian och har inget jobb. Han är 21 år. Nu har han genomgått undersökningar och det har konstaterat att att han har ADHD.
Han kom hem till mig och berättade och sa att det var bra att det var något fel på honom - alla säger att jag är lat - jag kan bara inte.
Han ska nu få hjälp med att praktisera på någon arbetsplats.
Här var det bra med utredning och diagnos.
Du vet ju vad du talar om som har dina erfarenheter med din son. Jag tror inte att man kan sätta sig in i hur jobbigt det är att vara anhörig.
Må dina drömmar bli verklighet. Det är så lite du begär. Jag håller tummarna.
Nu är det snart påsk och här är den fulltecknad. Lite lagom firande hemma och borta.
Så klart att vi hör av oss om vi är åt ditt håll.
Ha det bra.
Kram Viola

Cicki sa...

Charlotte: Jag blev så glad för din skull när jag såg att du fått jobb. Hoppas det blir bra och att du orkar att jobba dina 75%. Kram

Viola: Hoppas det kommer att gå bra för ditt barnbarn nu när man vet vad det är som satt käppar i hjulet för honom. Det är just därför jag tycker det är så bra med diagnos, att man själv får veta vad det är som strulat till allt.

Här ska vi bara ta det lugnt i påsk. Det får bli som en vanlig helg.

Ni är så välkomna om ni har en sväng åt det här hållet. Det var så trevligt när ni var här förra gången. Kram

Spader Madame sa...

Håller mina tummar! När tror ni att ni kan få besked? KRAM!

Ingabritt - after work sa...

Minns att detta år är räkmackans år. Jag vill hålla mina tummar för ett positivt besked så en del av era drömmar kan slå in. Ja, det vore ett glädjebesked att få läsa om det i din blogg.
Glad Påsk ett par dar förtidigt!

Cicki sa...

Spader: Förhoppningsvis nu i april. Allra senast i maj.

Ingabritt: Japp, det är räkmackeår i år. Jag pysslar på som bäst med en viss symaskinshuva. Jag tror den blir kanonsnygg.