fredag 23 december 2011

Plötsligt så händer det

Den här gången var det inget positivt, även om det verkar som om det slutar bra. Jag tror det än så länge, i alla fall.

Vi skulle gå till vår lilla butik och handla lite  mjölk och annan sista-minuten-mat. När vi kommer ut så säger jag till sambon att jag borde nog haft broddarna på. Det var nämligen j-vligt halt. Sedan jag blev sjuk, så har jag väldigt lätt för att halka. Det har hänt ett antal gånger. Men jag har skor med grova sulor så jag tänkte att det går bra ändå.

Vi handlar och går en annan väg hem. Där är det ordentligt sandat, så jag kopplar nog av lite. Vi går och småpratar om lite allt möjligt. Helt plötslig, när vi är utanför vår port, så far mina fötter undan. Jag landar på rygg och slår i huvudet. Jag blev så himla rädd att jag nästan börjar grina. När jag känner efter så är inget brutet. Jag är mest yr och blir rädd att jag fått hjärnskakning.

Nu har jag suttit och tagit det lugnt ett tag. Tagit två Alvedon och en kopp kaffe. Det känns ganska bra, så jag tror inte det hänt något mer än att jag måste tvätta jacka och jeans. Jag måste även duscha och tvätta håret, som hamnade i smutsvattnet. Lite yr är jag fortfarande, men inte så farligt ändå.

Om sambon kommer till skott (han blev också rädd) så ska han få klä julgranen. Efter det ska jag fota den så jag kan önska er alla en god jul. Allt måste ske i rätt ordning om man heter Cicki.......:-)

9 kommentarer:

Charlotte sa...

Hoppas inget allvarligt hände! Å lova att åka in akut om du börjar må sämre? Lova??? Ha annars en riktigt God Jul! Kram

Cicki sa...

Charlotte: Jag lovar. Än så länge verkar det bra. Jag tror inte ens jag får en bula.

God Jul till dig också. Kram

anybody sa...

Hujedamej!! Hoppas du slapp undan med bara förskräckelsen, jag håller tummarna hårt så att ni får en verkligt God Jul.

Cicki sa...

Anybody: Det är nog så att jag hade en himla tur. Jag har inte ens fått en bula fast jag slog i bakhuvudet ganska hårt. En riktigt God Jul till dig och din familj också.

Trebarnsmamman sa...

Hua, halka är läskigt!!!!! Hoppas du mår bättre nu!
Själv trillade jag ju förra vintern...och har fortfarande en bula på rumpan efter det. Och en arbetskamrat förll här i veckan och fick knät urled...hu för halka! God jul trots vurpan!!!!!

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Jag hade tur. Det hände inget farligt. Jag är livrädd för att halka. Jag har gjort det allt för många gånger, men klarat mig skapligt ändå. Har bara en trasig armbåge sedan två andra fall när jag tagit emot mig med den. Peppar, peppar....Kram

Bloggblad sa...

Det är lurigt! För man kan ju inte gå omkring med broddarna på hela dagarna heller... Jag halkar betydligt lättare nuförtiden trots att jag blir allt tyngre ju längre ner allt hänger... Borde ju bli stabilare!

Cicki sa...

Bloggblad: Tung i gumpen, menar du.....:-) Som en sån där gubbe som vippar tillbaka när man försöker lägga omkull den.

Vonkis sa...

Det kan verkligen gå fort när halkan är framme. Skönt i alla fall att det gick bra.