fredag 5 augusti 2011

Stackars jag

Så här ser min hand ut just nu. Ett klumpigt bandage som skydd. Jag har bränt hela insidan av tummen, tumgreppet och topparna på de andra fingrarna. Jag hade hunnit ta ett rejält tag om formen innan jag reagerade.

Nu får det här bandaget sitta under kvällen som ett skydd, så jag inte glömmer mig. Det svider en del fortfarande, men jag tog en Tradolan och den lindrade faktisk en del.

Vi har varit en sväng till Willys. Då drog jag en tumvante över alltihop. Vi trösthandlade lite, så ikväll blir det Serranoskinka, Milanesesalami, fritatta, olika sorters oliver, black Castello och nybakt ciabatta. Till efterrätt blir gröna druvor. Efter en sådan måltid så gör det nog mindre ont.......:-)

8 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Blåser lite jag med. Vilken festmåltid! Bon appetit!

Lippe sa...

Tröstmat!!! Perfekt att ta till :) Hoppas det är bättre imorgon!!
Kram

Bloggblad sa...

Har du ingen Aloe som krukväxt? Saften i den är suverän mot brännskador av alla slag.

Metta sa...

Usch, inte kul att bränna sig och givetvis högerhanden. Vet själv hur handikappad man blir när man bara kan använda vänsterhanden, dvs fel hand.
Hoppas det smakade bra och känns litet bättre efter en sådan god måltid. Ibland måste man bara få unna sig något extra.
Tråkigt med bilen, men hoppas ni kommer iväg i början på veckan i stället.
Tack för kommentaren på min blogg. På onsdag ska jag till doktorn för mer provtagning. Vi får se om man hittar något fýsiskt eller om det rör sig om psykisk utmattning.

Anonym sa...

Tror inte ni är mer otursföljda än någon annan. Bilar måste alltid lagas...saker går sönder osv. Dock slår det så hårt på er eftersom ni aldrig kan skapa en buffert som tex. jag och Stefan kan. Vi ska också laga bilen nu och det kommer kosta runt 5-7000 för detta men det är sånt som vi måste kosta på den om vi inte vill byta bil. Våran skrothög är inte heller värd mycket men precis som ni resonerat så är den felfri för övrigt och värd att lägga ned några slantar på. Detta är beräknade utlägg för våran familj som har dubbla ekonomider och stadiga jobb mm. I eran famil blir dessa "räknade" utgifter som "bakslag" istället. Saknar er iaf och ser fram emot när ni väl kommer hit. Hoppas handen kryar på sig.
Din dotter

Cicki sa...

Ruta Ett: Tack för blåset....:-) Det var smaskigt värre.

Lippe: Det tröstade helt klart. Med ett glas rött till så blev det världens bästa tröstmat....:-)

Bloggblad: Varför tänkte jag inte på det. Jag har ju en rejäl Aloevera. Tack för tipset.

Metta: Hoppas de hittar varför du är så trött. Du har det ju tufft omkring dig, så du behöver all ork. Kram

Dotter: Det är det som är det jobbiga att vi aldrig får en chans att hämta igen oss. Jag som tänkte att jag skulle bjuda på nybakt ciabatta när vi kom upp. Jag hoppas de blir skapliga fast jag var tvungen att frysa dem. De blev i alla fall helt suveränt goda. Saknar er också, men vi ses snart. Kram

Pärlmudden sa...

Men stackare! Hoppas handen blir bättre snart!
kram kram

Cicki sa...

Pärlmudden: Jag hade nog tur för den har klarat sig förhållande bra. Jag har tre rejäla brännblåsor som redan börjat torka ihop. Visst känns det lite fortfarande men inte alls så farligt som jag var rädd för att det skulle bli.