tisdag 7 juni 2011

Puh, vilken dag

Idag lyckades jag röra ihop allt på en och samma dag. Jag har haft tvättstuga, vilket innebär att bädda rent i sängarna. Dessutom var jag tvungen att baka, eftersom brödet var så gott som slut. Champinjonsoppa skulle kokas eftersom svamparna började bli bruna. Det slutade med att sambon fick ta soppan, medan jag strök tvätten. Det var ju hett som i h.....vete också, så både tvättstuga, varm ugn och hett strykjärn tog musten ur en totalt.

Det var så pass att vi glömde ringa till Danmark. Ebba fyller/fyllde sex år idag. Ändå påminde vi varandra flera gånger om att vi inte fick glömma bort att ringa. Vi måste verkligen komma ihåg det imorgon istället.

Imorgon ska sambon till läkaren för ett slutligt uttalande på sista utredningen. Jag ska följa med. Sedan ska resultatet tillbaka till smärtrehab. Efter det så ska alla handlingar skickas till Försäkringskassan. Nu är det ytterligare en läkare som skriver under på att sambon inte är arbetsför. Undrar hur många läkarintyg som behövs för att FK ska tro på det?

5 kommentarer:

Mångmamma sa...

Slänger in en snabb godnattkram!
Ska skärpa mig framöver med att läsa och begrunda riktigt!
Lycka till imorgon också.
:)

Cicki sa...

Mångmamma: Vad ska du begrunda? Du får kanske ett mail när vi varit hos farbror doktorn som inte är en doktor utan har en annan titel....:-)

AprilSus sa...

Lika bra att passa på att utföra de svettiga sysslorna när det ändå är så varmt att man svettas bara av att röra sig.

När jag hade duschat så fortsatte jag att vara småklibbig hur jag än torkade mig och det var helt omöjligt att få på sig behån. Jag gillar värmen, men visst kan den medföra mindre roliga effekter. Idag har jag känt mig som en väl fylld vattenballong och det har nästan skvalpat när jag rört mig. Men så på kvällen var jag plötslig nästan normal, ja för att vara jag alltså. ;)

Hoppas att allt blir till det bästa för sambon din, men med FK kan man ju aldrig ta ut något i förskott. Lycka till!

Cicki sa...

AprilSus: Man kan duscha hur mycket som helst och ändå känna sig klibbig efter fem minuter.

Jag vågar inte tro på något förrän vi har alla papper i handen. Nu ska jag rusa i säng och sova fem timmar i kvarten, få se om det hjälper. Är trött som en gnu men kommer mig inte för att gå och sova.

Trebarnsmamman sa...

Håller tummar och tår!