måndag 6 juni 2011

Depp

Jag mår fortfarande inte speciellt bra. Försöker med en massa konstgjord andning som att försöka promenera varje dag. Det känns faktiskt bra. Men så kommer ångesten. Över ekonomin, att jag inte säljer något, att besöksfrekvensen på hemsidan har halverats. Vad gör jag för fel? Hur kan jag göra något åt det?

Jag har hållit på med den där murarblusen. Där har det verkligen märkts hur jag mått. Jag har klippt fel, jag har sytt fel, jag har sprättat, jag har klippt om, jag har klippt nytt. Nu ger jag snart upp. Det är tur att det bara är till mig själv jag syr. Det är kanske bra att jag inte syr något för försäljning just nu.

Det är som att gå i sirap. Jag gör en massa saker, men inget blir bra och det känns bara meningslöst. Varför ska det vara så här?

11 kommentarer:

Christina sa...

Usch vad hemskt att må så där :-(
Hoppas att det händer ngt som gör att det vänder snart.
Kram!

Cicki sa...

Christina: Vi har levt så här i så många år nu, ekonomiskt alltså. Man hoppas hela tiden på en förändring som inte verkar komma. Snarare att det blir värre. Matpriserna ökar medan inkomsten står på samma nivå som förr. Det blir svårare och svårare att få det att gå ihop.

AprilSus sa...

Usch, så tröst löst det låter. Önskar jag hade några tips att ge, men jag har inga, tyvärr.
Du syr så mycket fint och gör ju något för att få in lite extra. Hade jag haft råd hade jag gärna shoppat av dig.

Men jag drar själv omkring på en stor oros klump i magen, pga ekonomin. Jag brukar alltid få det att gå runt på något underligt vis? Men när man lever på mycket mindre än vad som är rimligt, månad efter månad, så behövs det inte mycket mer än en födelsedag och lite till, för att rasera hela budgeten.

Här har jag längtat som en tok efter sommaren och nu när den är här så tas en del av glädjen bort för ekonomin skull. Det kostar ju mer när vi alla är hemma hela dagarna. *suck*

Men imorgon är en annan dag och kanske känns det lättare då?
Stor kramis till dig!

Viola sa...

Deppa bara lite lagom...det är bäst så=)Men visst förstår jag ( och många med mig tyvärr) hur det kan vara=(

Kolla in min länk...http://fruviola.blogg.se/category/violas-sma-funderingar.html

Kramjag

Inger Marianne sa...

Det är samma här, handlartorka just nu och då blir ekonomin i botten. för min del är det nog fel sökord.fel adress, dålig reklam (dyrt) ingen riktig skylt vid vägen, än. Kram!

Trebarnsmamman sa...

Kram vännen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Försök göra saker du mår bra av just nu. En picknick i solen kanske. Tyvärr har du ju i realiteten sålt en väska till mig...som p.g.a av eget mående inte ens orkar tänka på desigen :( Önskar jag mådde bättre så vi kunde jobba vidare på vårt projekt så att du kunde får väskan såld ;)
KRAM VÄNNEN!

Cicki sa...

AprilSus: Precis, vi har inte råd längre att uppvakta våra barn med några saker. Det får bli något hemsytt eller att man hjälper dem med något istället.

Viola: Kram

Inger: Är det lika för dig så är det kanske inte mina produkter det är fel på.

Trebarnsmamman: Just nu är jag nog inte lämpad att sy den väskan. Så ha inget dåligt samvete för att du inte kommit till skott. Jag tänker så fel hela tiden och gör fel hela tiden. Vi avvaktar och funderar på hur den ska vara, tycker jag.

Trebarnsmamman sa...

Ja, det gör vi...fast det gör mig lite olycklig att veta att jag skulle kunna hjälpa upp din ekonomi lite men inte mäktar med att göra det!
Önskar så att jag kunde hjälpa dig!
KRAM

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Tänk inte så. Kram

Polargrevinnan sa...

Nu får du inte deppa så då tror att allt du gör är fel. Att du inte säljer något har väl med årstiden att göra. Människor har så mycket annat att tänka på. Du marknadsför dina alster fint så det är inte där skon klämmer.
Ang. ekonomi så hade mormor ett talesätt: Somliga har WC andra får nöja sig med pottor. Livet är orättvis men det är ju ingen tröst.
Hoppas att det ljusnar någon gång.
Jag har tänkt komma och hämta mina väskor nästa vecka. Jag mailar dig så vi kan få ihop någon dag.
Jag ska sen göra reklam för din hemsida på min blogg - kanske du kan få någon mera besökare och helst beställare. Det gäller att nå ut till så många som möjligt.
Kram Viola

Cicki sa...

Polargrevinnan: Deppet kommer väl också av att jag är i en ond svacka nu. Kroppen säger ifrån ordentligt. Vilket jag har svårt att acceptera.

Vad roligt om ni kommer hit. Vad jag vet nu så har jag ingenting bokat i nästa vecka.