fredag 10 juni 2011

Enkätsvar

För flera månader sedan fick jag det första enkätbrevet från Förskräcklingskassan. De ville veta vad jag tyckte om dem. Faktiskt tror jag att de ville veta det, för de skrev att mina svar var viktiga för dem. Jag hade ingen lust att ge dem mina synpunkter, så det brevet kom bort på något mystiskt vis.

Efter en tid fick jag ännu ett brev där Förskräcklingskassan skrev igen att mina svar var mycket betydelsefulla för dem. Tror inte det. Inte då heller, i alla fall.

Tredje gången gillt, tänkte de säkert, när de skickade ett brev till mig igen. Tänk att den här gången lyckades de. Efter att brevet hade legat på köksbordet i två veckor, så hamnade det framför datorn. Jag hade insett att man kunde även svara via etern. Där, framför min dator, låg brevet i ytterligare en vecka.

Idag kom jag mig för att svara. Kryssfrågorna var väl ingen match, men jäklar i min lilla låda, vad de fick på pälsen i rutan där jag fick skriva med egna ord hur jag tyckte man skulle förändra Förskräcklingskassan. Det var nästan att det började osa om datorn! Det känns som jag gjort min plikt nu! Nästan som att gå och rösta!

3 kommentarer:

Charlotte sa...

Skulle tippa på att jag tycker nåt åt ditt svar. Det verkar så! Jag är rätt trött på dom om man säger så. Men jag har inte fått nån enkät! Väntar med spänning! Har lite svavel som behöver luftas....

Trebarnsmamman sa...

Tittar förbi och skickar en kram.

Vill de ha feed-back så skall de självklart få det! Hoppas de däremot tar till sig negativ feed-back och inte bara väljer att studera, analysera och lyfta fram den bra.

Cicki sa...

Charlotte: Vet inte varför de varit så ivriga med mitt enkätsvar. Jag har inte varit i kontakt med dem sedan 2005, förutom när det gäller bostadsbidraget.

Trebarnsmamman: När det gäller FK så är jag så misstänksam att jag tror att de bara lyfter fram det positiva.