söndag 29 maj 2011

Vad är detta?

Nu vet jag snart inte om jag ska skratta eller gråta. Ikväll pajade videon! Den har trasslat länge men vi har lyckats hålla liv i den med diverse besvärjelser. Men nu ville den inte vara med längre. Fattas nu bara att bilen, den gamla tjockTVn och datorerna pajar.

Jag måste ha varit en mycket elak person i ett tidigare liv, som ska straffas i detta!

9 kommentarer:

AprilSus sa...

Visst är det märkligt att när en sak går sönder följer flera efter. Det samma tycker jag gäller med glödlampor, men det är ju ett mindre problem.

Min gamla video lever fortfarande och även om vi ytterst sällan använder den så är det bara på den jag/vi kan titta på gamla filmer som man spelat in när barnen var små. Har länge sagt att vi sak försöka lägga över allt på DVD, men än är det inte gjort.

Tror inte det är ett straff för gamla synder, tekniknikprylarna tycks ju ha en rellativt kort livslängd. Ju nyare en pryl är, dess då kortare tid håller den.

Ha en fin morsdag! Kram!

Mångmamma sa...

Men va f-n då!? Måste det alltid komma i skov?
Nu räcker det va.
Kram

Cicki sa...

AprilSus: Den här är gammal. Den köpte jag -97 när jag skilde mig. När sambon och jag flyttade ihop hade han en gammal stereovideo så den här fick flytta in på Maddes rum. När sedan den gamla stereovideon pajade så köpte vi en ny sådan, ett visningsex som vi kom över billigt. Den la av för ett antal år sedan men då hade vi ju den här att ta till. Den är som sagt var 14 år gammal och använts nästan dagligen. Vi spelar nämligen in mycket och tittar på i efterhand.

Mångmamma: Man kan tycka det. Kom på att min klocka la ju av för någon vecka sedan. Förmodligen batteriet men eftersom även armbandet var trasigt så kändes det inte aktuellt att byta batteri. Jag hittade en fin klocka på loppisen för 30:- så den ska jag byta batteri i och hoppas att den sedan funkar. Videon känns som mindre katastrof. Har nyss pratat med dottern och de har en stående som vi kan få i augusti när vi åker upp.

Shirouz sa...

Men så typiskt det är, allt på en gång! Jag läste att det ordnade sig med värmedynan, vad bra! Och att det här verkar ordna sig också, nu håller jag tummarna för att inget mer går sönder!

Cicki sa...

Shirouz: Det har ordnat sig ännu bättre. Vi ska få pappas gamla video och den kan vi hämta när som helst.Vi är sådana där som spelar in mycket och tittar i efterhand. Fast man kan leva utan video också.....:-)

Lippe sa...

En lösning per problem kan räcka om det är rätt! Skönt att det ordnar sig! Nu håller vi tummarna för att det andra håller!
Kram

solveig sa...

Vilken otur ! Men nu ska det väl svänga, efter regn kommer sol! Tur att det finns människor som ställer upp. Kram! Tänker på dej!

Osloskånskan sa...

Så trist! Fast elak i ett tidigare liv tror jag inte du kan ha varit. Bara tingenes inneboende faenskap, som dom säger här i Norge...

Cicki sa...

Solveig: Jag blir så rörd när det sker. Kram

Osloskånskan: Välkommen hit. Tror jag inte sett dig hos mig tidigare även om jag skymtat dig både här och där.....:-) Det är väl den där Murphy som ska vara med och spöka överallt.