söndag 29 maj 2011

I snigelfart

Idag har jag inte gjort många knop. Jag har känt mig helt handlingsförlamad, samtidigt som jag varit frustrerad över en massa måsten. Fast visst har jag gjort en del. Pratat ett långt samtal med dottern som gratulerade på Mors dag. Sonen minns aldrig sådana petitesser....:-)

Jag har blivit intervjuad av en psykolog som sköter en del av sambons utredning. Han jobbade tydligen även på en söndag. Jag har haft ett långt samtal med väninnan U om hur vi ska göra imorgon. Vi bestämde att vi ska åka till väninnan B och fortsätta röja, trots att både jag och U har ont. (Mångmamma, jag hör ända hit hur du skäller) Vi känner att vi kan inte svika en god vän som behöver hjälp. Men imorgon får det bli sista gången. Sedan måste hennes barn ta över. Vi orkar inte längre.

Jag har även pysslat med lite blommor innan de kolade vippen. Allt annat som egentligen skulle vara roligare att göra får vänta till en annan dag.

6 kommentarer:

Mångmamma sa...

*morr* Du hör rätt!!!
Ta det lugnt nu, din rygg är en rätt viktig komponent i din kropp!
Kram!

Bloggblad sa...

Det gäller att känna sina gränser... men det är svårt. Jag vet.

Och märkligt nog fick jag ett sms från sonen på mors dag- han brukar inte hålla reda på sånt. Dottern kramades via facebook.
Men - jag är inget för kommersiella "dagar" så jag brukar påminna dem att inte köpa nåt. Bättre med en spontan kram då och då.

Anonym sa...

Skickar en stor kram till dej! Det är omtänksamt att hjälpa en vän, men ta inte ut dej (er) alltför mycket!

Cicki sa...

Mångmamma: Det här är sista gången. Lovar och svär!

Bloggblad: Jag är inte heller för det kommersiella. Är så nöjd över ett telefonsamtal, kram via Facebook eller sms. Håller helt med om spontana kramar.

Annika: Ska försöka låta bli.

Trebarnsmamman sa...

Ta hand om dig vännen!!!!!! KRAM

Klimakteriehäxan sa...

Gör nåt litet av det roliga varje dag, vetja!