lördag 28 maj 2011

Uttråkad med boktips

Har inte vågat chansa med att utsätta kroppen för något idag. Tar det lugnt. Mina bästa vänner är nu värmedynan och Tradolankartan. Gissa om jag är uttråkad.

Tur att jag har en bra bok på G. Jag älskar Leif GW Perssons böcker. För att älska dem måste man tåla ett grovt och mustigt språk och ha en konstig humor. Det stämmer på mig. Så jag läser och småfnissar hela tiden över den hemska kommissarie Ewert Bäckström som är en fara för alla, inklusive han själv. Just nu läser jag "Den som dödar draken". "Den döende detektiven" väntar på att bli läst. Jag är nog lite förtjust i GW också.....:-)

3 kommentarer:

Trebarnsmamman sa...

Men vännen...att du skall behöva ha så ont!!!! Krya på dig!

Själv är jag inne i en rätt jobbig period jag med. Skall orka läsa igenom ditt förslag och kommentera snart. Förlåt att jag inte återkommit ännu. Jag vet inte riktigt vad som är med mig :(

Smycka sa...

Hoppas det släpper snart! Det är aldrig varken roligt eller skönt att ha ont. Och Tradolan har jag också ätit. *usch* kramar om Men då är det bra med en bra bok! =o)

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Sådana där perioder har jag också. Ta det när du känner för det. Ingen panik. Kram

Smycka: Tradolan är inte kul att ta men för min del är det numera ett nödvändigt ont. Jag har 100 mg till natten och sedan jag började med det har mitt liv förändrats totalt. Äntligen kan jag börja fundera som en normal människa. På dagtid tar jag de bara när det är riktigt bedrövligt. Det kanske inträffa bara ett par-tre gånger per år, tack och lov.