fredag 27 maj 2011

Inspirerad

Kjolen som jag såg på loppisen igår har inspirerat mig. Den som det var fel storlek på. Bara värken släpper så ska jag leta bland alla tyglådor och försöka hitta ett passande tyg. Jag är sugen på att sy mer också till mig själv. Varför blir jag så inspirerad till att sy sommarkläder? Vet inte hur många sommarklänningar jag sytt de senaste åren. Snygga sommarklänning, som jag ändå aldrig använder eftersom jag är en byxmänniska. Ändå ger jag inte upp. Väskan jag håller på med får nog vänta ett tag. Det här känns roligare att få börja med.

6 kommentarer:

Mångmamma sa...

Hoppas det onda ger med sig.
Skönt att mejlet hamnade rätt, till sist.
Dessutom är det inte ett dugg tråkigt att sy sommarkläder, borde faktiskt uppgradera min egen garderob något också..
Kram

Cicki sa...

Mångmamma: Nu har jag bytt Tradolanet mot vin. Funkar inte heller särskilt bra. Men gott skit är det i alla fall....:-)

Lippe sa...

Katter är roliga, som tur är för dom! kan ju hjälpa att de är så söta också! Tråkigt med värken, att det ska hänga efter så ofta och så kommer hon som oroar sig och måste påminna om att Tradolan och alkohol inte funkar ihop utan det måste ha gått många timmar emellan. Jag är skitfeg och tar aldrig ihop. Var rädd om dej är vad jag försöker säga.
Om du inte använder klänningarna så kanske du kan sälja dom?
Kram

Cicki sa...

Lippe: Jag vet att alkohol och Tradolan inte passar ihop. Men det var ett glas vin jag tog till maten. Ibland orkar jag inte bry mig. Tack ändå för omtanken.

Anonym sa...

Instämmer med Lippe. Var VÄLDIGT försiktig med den kombinationen.

Jag fick Tradolan en gång men det var någon som sa att det finns substans i den som kan jämföras med narkotika, och att man lätt blir beroende, då fegade jag ur. Men när man har jäkligt ont gör man nog nästan vad som helst för att slippa eländet.

Jag är som du, långbyxmänniska!Jeans är min favorit. Men, jag måste nog förnya kjolförrådet också, om det skulle bli en varm sommar. Fast, det är roligare att sy till de små A:na. Såg den lilla danska sessan i en helt bedårande volangkjol, volangerna var sydda i olika blommiga tyger. Gissa vad jag ska göra nästa vecka..?!

Kram o Trevlig Helg

KB

Cicki sa...

KB: Jag tar Tradolan dagligen fast bara till natten. Det brukar räcka. När jag började med det så förändrades hela mitt liv. Äntligen kunde jag fungera någorlunda normalt. Det innehåller ett morfinliknande preparat så visst ska man vara försiktig. Det är därför jag försöker undvika det dagtid.

Jag har funderat på att sy något till Melina eftersom hon fyller år snart men jag blir inte inspirerad till det. Kommer inte på något bra.