torsdag 26 maj 2011

Min torsdag

Hittills har dagen innehållit ett loppisbesök med väninnan U. Det var evigheter sedan jag var på en loppis senast. I höstas, tror jag. Det blev bara böcker för min del. U fyndade däremot en hel del snygga kläder.  Visst fanns det snygga kläder som jag också fastnade för. Tyvärr inte i min storlek.

Nu ska jag vila en timme på värmedynan innan jag går på vattengympan. Det är sista gången före sommaruppehållet. Jag kommer kanske inte att jobba så mycket utan vill mest komma ner i det varma vattnet. Jag har vansinnigt ont och har haft det i flera dagar. Förmodligen en kombination av att U och jag håller på att hjälpa en väninna att röja och det blåsiga vädret som varit. Jag har inte sovit många timmar inatt för att jag haft så ont. Värken går från nacken ända ner i knäna och även ut i armarna. Jag har ett fält över skulderbladen som är som ett stort öppet sår. Hoppas det lindras lite efter vilotimmen.

8 kommentarer:

Ruta Ett sa...

"Dödgrävarens dotter" tyckte jag mycket om, men de andra har jag inte läst. Kul att fynda böcker på loppis! Men sååå irriterande när man hittar nåt snyggt man vill ha och det är inte är ens storlek. =(
Hoppas att det känns bättre när du varit i oite varmt vatten. Då kan du mysa med en god bok i kväll.
Kram

KB sa...

Det är väl spännande att söka efter böcker på loppis! M och jag har varit i staden österut på rea idag. Halva reapriset, jösses va vi fyndade. Bl a jacka till J. I måndags var priset 699kr,idag 250kr ,ibland har man tur. Jag har också ganska ettrig värk nu att jag har fått ta till min krycka igen, nackdelen är ju att man spänner alla muskler i nacken och i axlarna så det handlar hela tiden om pest eller kolera. Tappade ett stort glas mjölk över soffan pga av värken i fingrarna,det bara gled ifrån mig. Vid sådana tillfällen välsignar man skinnsoffan. Nu ska det drickas kaffe här.

Kram
KB

PS Fick du de sista bilderna?

Cicki sa...

Jag har bara läst en bok av Oates tidigare så jag var lite nyfiken. Skumtimmen har jag egentligen läst när den gick som roman i vår dagstidning. Det blev konstigt att läsa den så och nu när jag läst både Blodläge och Nattfåk av samma författare så kände jag att jag ville lästa om den.Egentligen behöver jag inga fler böcker. Har flera kassar med olästa. Men det är som med tyg, man kan aldrig få för mycket.....:-)

KB: Usch vad trött man blir på värken ibland. Det känns i alla fall lite bättre nu efter att fått varit i bassängen. Att du har ont är ju inte så konstigt efter allt ert röjande.

Christina sa...

Ian Rankin gillar jag jättemycket, har nästan läst allt han har skrivit:-)

Hoppas värken ger sig, den låter väldigt pinig. Man blir ju så påverkad av att ha ont.

AprilSus sa...

Åhh vad kul att gå på loppis! Det var ett tag sedan, trots att det duggar rätt tätt av dem här i småland.

Böcker är ju jätte bra att köpa på loppis. Jag gillar att äga mina böcker, sen blir man ju tvungen att rensa mellan varvaen och då hamnar de på loppis igen, tills någon annan gör ett fynd. :)

Jobbigt med värken! Min har känts lite bättre idag och då är jag ju förstås tvungen att ställa mig och slinga håret på dottern, så nu skriker ryggen i protest, med det är ju själv förvållat. :/

Smycka sa...

Låter som att ni hade trevligt på loppisen. Men så du mår da! Går det inte att lindra med medicin eller något? Hoppas det gick bra med vattengympan och att det kanske lättade lite på din smärta. Kramar om dig försiktigt

KB sa...

Vi är klara med "röjet" nu! Där är TOMT nu! Det kostade J en veckas sjukskrivning, ett knä höll inte. Nu återstår nästa projekt här hemma, vattenfilter till vår djupborrade brunn, vilket lär gå på en ca 37 STORA pengar... ALLTID är det något, men ordentligt rent vatten måste vi ju ha.

Ha en fin fredag!

KB

Cicki sa...

Christina: Det är rätt nyligen jag upptäckt Rankin. Tror det t o m var du som tipsade mig. Jag har ju sett Rebus på tv men inte läst böckerna. Det här är min fjärde bok.

AprilSus: Det känns bra att handla på loppis, dels för att priserna passar plånboken. Men också för att man vet att man hjälper någon genom att handla där. Vi lämnar också böcker och annat. Det är Pingstkyrkan som driver den loppis vi mest besöker.

Skönt att din värk börja släppa.

Smycka: Jag tog värkmedicin innan jag gick på badet. Det är inte ofta jag tar det på dagtid, men nu var jag tvungen. Badet gjorde att värken släppte för några timmar men sedan fick jag somna på värmedynan. Har ändå sovit skapligt inatt, men redan nu så har jag skitont igen.

KB: Rent vatten är nödvändigt men attans så dyrt det verkar bli.