söndag 10 april 2011

Sjukbulletin 2

Det här är en riktigt attans seg förkylning. Varje morgon när jag vaknar känns det bra. Men jag hinner bara vara uppe en timme så mattsvettas jag och är helt slut. Snorar och hostar, men inte alltför våldsamt. Kurerar mig med Alvedon, Nezeril och Vicks blå. Dagarna har hittills mest tillbringats i sängen eller framför TV:n. Nu börjar jag bli less!

9 kommentarer:

Moster Ma sa...

Krya på dej!
PS nässköljning är att rekommendera.

Camilla sa...

Krya på dig!!

Shirouz sa...

Vad du gör, så ta det lugnt. Jag var i stort sett sängliggande i två veckor... Drick mycket, apelsinjuice bör du undvika (om du kommer ihåg vilka mardrömmar jag fick;) Men framförallt, sköt om dig, låt det ta den tid det tar (och ja, jag vet, det är SÅ tråkigt, men det blir bättre, jag lovar.

engelsson sa...

Kikar till dig..lite bekymrad..nu hoppas jag du tar det lugnt o låter eländet ha sin gång...sånt här kan ta tid..kramar om försiktigt

Cicki sa...

Moster: Faktiskt så fungerar snarkmasken nästan som en nässköljning. I och med att den tillför fukt så är jag nästan "snorfri" på morgnarna. Perfekt.

Camilla: Tackar.

Shirouz: Jag drömmer mardrömmar utan juice också....:-) känns lite bättre idag i alla fall.

Engelsson: Tar det lugnt för jag måste vara friskt tills på torsdag när jag ska operera bort en visdomstand. Har väntat länge på det.

Anonym sa...

Fy farao, vad det är äckligt med såna långa infektioner. Helt slut blir man och svettas som en gris, huvudet är vadderat och man orkar ingenting. Tur i alla fall att det är på bättringsvägen.
Bli frisk fort!!!
Ruta Ett

Cicki sa...

Ruta Ett: Du slog huvudet på spiken. Så har jag mått. Vågar tro på lite bättre nu. Hoppas i alla fall. Vi får se imorgon.

Inger Marianne sa...

Hejsan! Hoppas du blir frisk snart.Cecilia Mus åkte till sin lilla dockmamma i Järfälla i helgen. Storebror Filip ville genast krama Cecilia, så det var synd att Filip Mus inte kunde följa med. Men det ger mig en anledning att åka dit igen lite senare i vår.
Kram på dig, och som sagt krya på dig fort!

Cicki sa...

Inger: Mina planer var att få klart Filip i tid eftersom jag visste ungefär när dopet var. Men det blir inte alltid som man vill. Känner mig lite bättre idag så få se om jag orkar brodera huvudet idag. Jag vill försöka få klar den före påsk för sedan får vi Danmarks-främmande över påsken. Du får väl trösta stora Filip med att det snart kommer en dockFilip också.