tisdag 12 april 2011

Alla är vi barn i början

Som sagt var så är det ju så. Förra söndagen var Madde, Ali och världens vackraste Melina här. Hon spelade som en gud på keyboarden så det var jag ju tvungen att förverkliga......:-) För första gången så videofilmande jag med min mobil. Filmen är mörk och kort. Ljuset vet jag inte hur jag ska göra med och att det är en kort snutt var för att mobilen stängde av sig efter en kort stund. Jag måste nog läsa på. Sambon har en bättre snutt i sin mobil så bara han tömt den så ska jag sno den och lägga ut. Men som sagt var så är vi alla barn i början.

Musikaliteten har Melina helt klart efter morfar, i alla fall.......:-)

5 kommentarer:

Inger Marianne sa...

Men vad härligt!
Nu till Filip!!! Inget dåligt samvete ska du ha. Hälsan i första rummet, så de så.
KRAM!

Inger Marianne sa...

Hur gammal är Melina, visst är det rart med barnbarn, jag har några stycken också noga räknat 15st. Har svårt att hålla reda på födelsedagar men det får dom ta he he.
Kramis

Cicki sa...

Inger: Mina egna barn har inte lyckats få till det än så det är sambon som har barnbarn, men jag lånar ju dem förståss.....:-)

Melina fyller 2 år till midsommar. Nere i Danmark har vi sedan Ebba som ska fylla 6 år i juni, Amadeus fyller 3 år i augusti och Elias är 4 månader. Det dröjer nog ett tag tills vi kommer upp i dina siffror.....:-)

Shirouz sa...

Hon är en stjärna, så sött :)

Cicki sa...

Shirouz: Visst är hon. Synd bilden är så mörk.