fredag 15 april 2011

Märkligt

Jag fick ett helt A4-ark av tandkirurgen hur jag skulle göra den närmaste tiden för att ingreppet i munnen ska läka bra. Bland annat så stod det att jag skulle sova uppallad med tre kuddar, de första nätterna. Jag tyckte det lät mycket så jag pallade bara upp  mig med två stycken.

Det är första morgonen på länge som jag vaknat utan att ha ont, direkt på morgonen. Jag upplever också att jag sovit lugnare än på länge. Inte snurrar runt som en fläkt i helvetet, som det brukar vara annars. Så nu ska jag testa att sova lite uppallad fler nätter, få se om det var det som gjorde att jag fick en bra sömn.

Tänk vad tandläkare kan vara bra, till och med för onda ryggar.

6 kommentarer:

Trebarnsmamman sa...

Kan vara att du lättare får luft när du sover uppallad.
Jag sover väldigt konstigt sedan jag fick problem med ryggen. Alltså jag har en konstig sovställning. Men vad gör man inte för att sova så gott som möjligt? När jag har smärtfria perioder sover jag mer som jag gjorde innan...men det är tyvärr korta paranteser.

Cicki sa...

Jag vet inte. Jag tror jag avlastar och stöttar ryggen på ett annat sätt. Luft får jag ju genom snarkmasken så det borde räcka. Man gör ju vad som helst för att vara någorlunda smärtfri.

Inger Marianne sa...

När min rygg tycker att jag inte ska sova hela natten utan att vakna och ändra ställning hela tiden, går jag och lägger mig i soffan????? tror det är ryggstödet som hjälper mig då, för då sover jag bättre. Men tyvärr hjälper det inte i långa loppet, men ett par nätter.
Kram

Cicki sa...

Inger: Knepigt. Jag sov väldigt skönt i vår förrförra soffa. Har inte testat att sova i den vi har nu. Det vore kanske värt ett experiment.....:-)

Bloggblad sa...

När jag drabbades av lägesyrsel för många år sen, sov jag nästan sittande - men fy tusan så illa det gick. Stel och konstig, nästan så att yrseln var att föredra.

Hoppas att det fortsätter att funka för dig!

Cicki sa...

Bloggblad: Just nu funkar det i alla fall.