lördag 4 december 2010

Så mycket bättre

Fyrans "Så mycket bättre" har blivit ett favoritprogram här hemma. När de började visa trailers inför programmet så trodde vi inte ett dugg på det. Det var ju en väldigt konstig blandning av artister, både när det gällde stilar och åldrar. Men så fel vi hade. Det blev ju en succé. Det är stort när artisterna tolkar varandras låtar och får dem att låta så mycket bättre.

Det har ju blivit väldigt udda konstellationer som att September sjunger Petters "Mikrofonkåt" och att Petter och Lillbabs sjunger "Så klart" tillsammans i Skavlan. Mer sådant här vill vi ha.

Vi blev väldigt glada ikväll när vi hörde att de släppt en gemensam CD med programmets låtar. Det kommer ett avslutande program nästa lördag. Det ser vi fram emot. CDn står redan på min önskelista.

Här tolkar Plura Tomas DiLevas "Mirakler". Kan man komma längre ifrån varandra i stilar. Och så blir det bara så bra. Så klart, som Petter skulle rappa!

4 kommentarer:

Junebacken! sa...

Det där programmet är helt underbart, jag blev jätteglad igår när de sa att det skulle bli ett avslutningsprogram. Det är lite roligt, tycker jag, det här med kändheten, om jag får uttrycka mig så. Alla visste i princip vilka alla var, utom September, nästan ingen hade koll på henne. Och hon är den som är mest känd, har sålt mest plattor, bara inte i Sverige. Den jag tycker platsar minst i programmet är Lill-babs. Men jag har fortfarande inte sett hennes program, jag har det inspelat. Jag kanske ändrar uppfattning efter det?

Cicki sa...

June: Jag tyckte nog att Lillbabs platsade för det var ju olikheterna som var det häftiga. Hon gjorde ju verkligt bra versioner av de andra artisternas låtar. Det var så häftigt att alla gjorde om låtarna så det lät som deras egna. Toppenprogram. Hoppas det kommer en omgång till någon gång.

Le Loup sa...

Det är ett bra program, min favorit är helt klart Plura :)

Cicki sa...

Shirouz: Blir du väldigt förvånad om jag instämmer.....:-)