lördag 20 november 2010

Kvällens Idol-klipp

Jag var helt tagen efter detta framförande. Jag bara satt där med tårar i ögonen. Det kändes nästan som att Jay gjorde den bättre än Madonna. Kanske inte, men annorlunda i alla fall. Helt underbart.

12 kommentarer:

Smycka sa...

Tyckte han var helt fantastisk hela kvällen! *ler*

Cicki sa...

Smycka: Han var fenomenal också på att sjunga Sinatra. Vem kunde tro det?

Trebarnsmamman sa...

Min favorit var nog Sinatra, men han var helt underbar i denna också. Hela han är underbar!!!!

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Vinner inte han Idol så vet inte jag. Fast jag har ju även Linnea som favorit. Vet att du inte gillar henne lika mycket, men jag tycker hon är störtskön.....:-)

Anonym sa...

Jay är bäst i årets Idol. Fast jag läste på Idolsajten att han åkt fast för narkotikabrott innan de uppträdde i Luleå - trist :-(.

Cicki sa...

Annika: Vad jag förstår så har han testats positiv och att han nu ingår i ett åtgärdsprogram som TV4 har. Det har man ju förstått tidigare att han har en sådan bakgrund. Det tyckte jag framgick när han sjöng sin kärleksballad till sin fru. Det är ju bra att de tar tag i det och hjälper honom. Han verkar ju vilja bli ren. Det är det viktigaste att han själv vill, annars funkar det aldrig.

Anonym sa...

Jo, det har ju framgått att han har en sån bakgrund. Han verkade väldigt skamsen och ångerfull över att han trillat dit igen, men jag är säker på att han fixar att bli ren :-). Jag hejar i alla fall på honom :-).

Anonym sa...

HIV

Christina sa...

Jag tänkte på dig idag - Håkan och jag åkte till IKEA i Örebro och hamnade en stund i Mariebergs köpcentra av en slump - och vad gick väl av stapeln där om inte ett framträdande av Idolerna. Där skulle du ha varit med :-)
Jag kan faktiskt inte välja vem jag tycker är bäst, Jay eller Linnea. De är så himla bra bägge två.

Cicki sa...

Christina: Samma sak här. Jag tycker de är så bra bägge två, på väldigt olika sätt.

Stockholm Under Ytan sa...

OK

Maja sa...

håller med, fantastiskt!!