onsdag 21 juli 2010

Typix

Idag när jag har extremt mycket tvätt, så fungerar endast två maskiner av tre. Det är första gången jag råkar ut för det. Det får väl gå ändå. Det är torkningen det kan bli lite problem med, men jag får väl torka det sista i lägenheten. Men det är bara en sådan där typisk grej som händer när den inte får hända. Det är lagen om alla tings jävlighet, eller något sånt.

2 kommentarer:

KB sa...

Det är väldigt retfullt när sådant inträffar, men, då skulle du varit med när vår varmvattenberedare blev trött på att lagra vatten... Det positiva var väl att golvet har aldrig varit renare varken före eller innan denna händelse. Alla tings jävlighet är ett skrap på ytan jämfört med vad detta ställde till med.

Är det lika varmt och klibbigt hos er som det är här?

Kram

KB

Cicki sa...

KB: Fy sjutton vilket öde. Att varmvattenberedaren skulle paja var ett skräckscenario när man bodde i villa. Jag avundas er inte för den händelsen. Det är fördelen med lägenhet. Man behöver inte grubbla över sådana saker.

Det är så klibbigt så det är inte klokt. Gissa hur svettig jag var efter tvättstugan igår. Dessutom strök jag det som måste strykas bara för att bli av med eländet. Jag vet, jag är inte riktigt klok.....:-)