onsdag 21 juli 2010

Stockholmstripp

Livet är just nu lite hektiskt med våra amerikanska ungdomar här. Nu när jag äntligen börjar få häng på engelskan då ska de åka hem. Men de kommer tillbaka. Åtminstone till nästa sommar. Förhoppningsvis följer även föräldrarna med då. Det ska bli kul att träffa sin svåger och svägerska då.

Idag har vi "chillat" hemma hos en av storesystrarna till Nick och Rosanna. Sedan blev det en tur in till Stockholm. Rosanna ville köpa reseminnen med sig hem. Nick skulle träffa en gammal skolkompis. Vi gick en tur runt vid slottet och Storkyrkan. Sedan blev det naturligtvis Västerlånggatan i Gamla Stan. Något mer turistigt finns det väl inte på sommaren. Vi köpte polkagrisstänger och skickade med hem till mor och far. Mer svenskt än äkta Gränna polkagrisar kan det väl inte bli???

Nick och hans kompis gick till Kungsträdgården för att ta en öl. Vi hade parkerat nedanför Storkyrkan mot Skeppsbron. Nick och hans kompis Oskar lyckades gå vilse på väg från Kungsan till bilen. Det är en bedrift att tappa orienteringen så totalt. För er som inte är så stockholmsbevandrade så är det en sträcka på ca 200 m. Det är väl bara så att killar i den åldern har koll på annat än vart man parkerade bilen. Nick sa något om "beautiful blondes"........:-)

Imorgon är det tvättstuga. Den här gången är det mycket. Har inte haft tvättstuga på snart tre veckor. Jag brukar tvätta varannan vecka annars. Men vem har haft tid med sådana trivialiteter?

Inga kommentarer: