måndag 19 juli 2010

Papperslös

WOW! Nu är alla gamla papper sorterade och åtgärdade. Det mesta har kastats och det viktigaste har sorterats in i pärmar. Jag skäms nästan att berätta att jag hittade papper från oktober -06 när vi flyttade in här. Då blev det liggandes och sedan har det flyttats runt i olika högar. Nu är allt borta. Nästan! Jag har en mapp med gamla papper från Reumatikerföreningen att gå igenom. Troligtvis ska det mesta kastas, men jag vill gå igenom det först så jag vet vad jag kastar.

Oj, så himla skönt det känns. Ett ok har lyfts från mina axlar. Så där mycket ska det aldrig mer få bli igen.

11 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Grattis - vilken hjälteinsats! Mitt i sommaren!

Ruta Ett sa...

Bra jobbat! Det är verkligen inget roligt jobb

Mångmamma sa...

Duktigt!

Camilla sa...

Ja, pappershögar med tråkiga papper blir lätt liggande. Så skönt att du blivit av med den bördan. Visst känns det som att man svävar på små moln ett tag efter en sån insats?

Cicki sa...

K-häxan: Det har fått gått i småetapper och blev inte så svettigt när jag satt i vardagsrumssoffan med balkongdörren på vid gavel....:-)

Ruta ett: Förr när jag hade företaget då gjorde jag det en gång i månaden i samband med momsredovisningen. Nu har jag ju inte den pressen längre. Sånt du kommer att få känna av framöver....:-)

Mångmamma: Visst är jag.Jag belönade mig själv genom att säga åt sambon att han fick laga middagen.....:-)

Camilla: Jag har talat om för sambon, ett antal gånger ikväll, hur duktig jag är.....:-)

Polargrevinnan sa...

Pappershögar är inte roliga. Förstår hur det känns när allt blivit sorterat. Här är en till som skulle ta itu med papperseländet. Jag har en hurts vars innehåll ramlar ut - det kommer kanske något lågtryck någon dag.
I ditt förra inlägg skrev du om dina gäster. Det är roligt med besök men nu när det varit så varmt är det påfrestande att stå vid spisen. Vår gäst som aldrig varit bosatt i Sverige men har svenska föräldrar - han vill ha svensk husmanskost såsom kåldolmar,janssons och pannbiff med lök. Som väl är åker han runt till andra släktingar så jag kan ta igen mig lite.
Idag har jag slappat och i morgon åker vi till vänner på landet.
Kram Viola

Cicki sa...

Viola: De här barnen har en svensk pappa, dvs min sambos bror. Deras mor är från Malaysia. De har bott i Sverige när de var mindre men har tappat det mesta av språket. Rosanna som är äldst förstår en del och försöker prata lite ibland. De visste inte om att de hade svenska syskon. Det var tack vare sambons aningslösa utskick med ett familjeträd som gav dem den upplysningen. Så nu håller de på att lära känna sin svenska släkt. Det är andra gången på ett halvår som de är här. De kommer tillbaka nästa sommar, om det inte rent av blir tidigare. Det är kul att ha dem här men visst blir det jobbigt när man ska serva. Den här gången pendlar de i boendet mellan sina systrar så vi har det lindrigare nu än förra gången.....:-)

Spader Madame sa...

Så bra jobbat, att njuta frukterna av städjobb är underbart - extra kul att dela det med andra. Här på bloggen menar jag... Var försiktig med dig bara! Promise?

Cicki sa...

Spader: Jag är alltid försiktig med mig. Nästan alltid i alla fall. Lovar på min scoutheder....:-)

Trebarnsmamman sa...

Vill bara hinta om att du kan vinna lite papper (närmare bestämt en bok) inne hos mig!

KRAM

Cicki sa...

Trebarnsmamma: Ilar,trots att det är mitt i natten nu....:-)