söndag 13 juni 2010

Nåldyna

Idag tröttnade jag på att ständigt välta ut min nålask, så jag sydde mig en nåldyna. Med en bred resår blev den perfekt att sätta på armen. Bara att plocka dit eller hämta de nålar man behöver.

Tyvärr blev inte bilden den bästa men det syns ju vad det är i alla fall.

7 kommentarer:

KB sa...

Varning utfärdas! Se upp så att nåldynan inte glider runt, skulle man då råka lägga handen/armen mot arbetsbordet.., ja, risken finns att det så att säga k a n uppstå brandskador i detta bord..!!!

Kram

KB

PS Annars är det en jättebra uppfinning, risken är ju minimal att man förlägger nåldynan, men ja, jag skulle nog lyckas med det!

Cicki sa...

KB: Jag har testat. Den glider inte runt. Och är så tjock att även om nålen är helt nedstucken så går den inte igenom. Visst brukar jag förlägga saker men nålasken har jag aldrig förlagt så jag tror inte jag förlägger den här heller. Jag använder nålar alldeles för ofta för att lyckas med det.....:-)

Biggan999 Svart och vitt sa...

Ah kluriga Cicki har listat ut en bra grej. Du får nog sy ett gäng till försäljning. Det där med att välia nålasken är jag duktig på. Numera har jag min magnet på griptången så det retar mig inte så mycket när den vippar ut på golvet

Cicki sa...

Biggan: Jag har nog tänkt göra så. Men jag har lite annat för mig först....:-) Nu när jag använt den i några dagar så blir jag mer och mer förtjust i den. Den är kanonbra.

Christina sa...

Vilken finurlig idé, och så söt den är :)

Bloggblad sa...

Smart! Jag köpte mig en rejäl en som är magnetisk, efter att ha vält ut ett antal askar.

Cicki sa...

Christina: Jag är jättenöjd med den. Fattar inte att jag inte tänkt på det tidigare.

Bloggblad: Ja just ja, det finns ju magnetiska. Det har jag inte tänkt på. Men den här känns så bra så nu vill jag inte ha någon annan. Jag handsömnar ofta framför TV:n och då sätter jag bara den här på armen och har allt med mig på en gång.