fredag 18 juni 2010

Fyndig storhandling

Idag har vi verkligen storhandlat. Vi hade lånat Annas bil så vi kunde handla en massa tunga saker. Det blev en hel del annat som följde med hem.

Igårkväll gick jag igenom räkningarna och räknade ut hur mycket pengar som skulle gå dit. Det var lindrigt med räkningar för en gång skull plus att vi inte har någon kostnad för bilförsäkring nu. Vi bestämde att vi skulle unna oss lite eget. Så jag fyndade en ny laserråtta. Min optiska mus la ju av för ett tag sedan. Efter det har jag suttit och svurit och harvat med ett gammal reservelände. Jag hade kollat på optiska musar (möss?) på Clas Olsson för ett bra pris. Nu hittade jag en lasermus för samma pengar på Siba. Den är snabb som attan.....:-)

På Ica hittade jag Den förlorade symbolen av Dan Brown, Fyrvaktaren av Camilla Läckberg och tredje delen i Conn Igguldens serie om Djingis Khan. De gick på 59:- styck vilket kändes som världens fynd. Även några billiga dvd:er fick följa med hem. Vi fyndade också nya panelgardiner till vardagsrummet. Så nu har vi lyxat till det för ett tag framöver. Till veckan ska jag ner på Dressman och köpa kallingar till sambon. Även sånt tillhör nästan lyxkontot nu för tiden.

Inga kommentarer: