onsdag 16 juni 2010

En massa pyssel

Det bloggas inte så mycket härifrån just nu. Det är en massa olika sorters pyssel på gång. Det städas och sys och sköts om blommor och så vidare. Just nu är sambo hos arbetsterapeuten. Undrar om han blir godkänd eller ska kaseras.

Igår tvättade han fönstren i datarummet. Det är inte tvättat sedan vi flyttade in för fem år sedan. Det har inte gått att komma fram till fönstret. Nu ska jag sy nya gardiner dit i alla fall, för att fira att vi hittade ett skrivbord under all bråten. Sambon får godkänt hos mig i alla fall.

6 kommentarer:

Bloggblad sa...

Det är inte bara du som har annat för dig - det är överlag ganska stillsamt bland dem som jag läser hos. Jag bara väntar på ork och energi att börja sy köksgardiner - har hittat precis så läckert tyg som jag hoppades.

Cicki sa...

Bloggblad: Det är nog så. Alla blir inspirerade att göra något före midsommar. Härligt att få tag på det där alldeles extra läckra tyget. Sylusten kommer nog när som helst....:-)

Cina sa...

Det blir säkert jättefint! Hoppas det gick bra hos arbetsterapeuten!
Kram!

Cicki sa...

Cina: Han hade fått dammsugit och sorterat papper. Undrar vad de fick ut av det?

Biggan999 Svart och vitt sa...

Dammsuga där kan de se mycket på rörelsemönstret han har när han damsuger. Tar inte ut rörelser håller kropp o armar i felvinkel.plocka papper fumligheten i fingrar och händer.
Kul att du hittat ett skrivbord, var det den färgen du trodde? Det blir bra när det blir färdigt med gardiner. Ska du has växter i fönstret?

Cicki sa...

Biggan: Fönstret blev så himla snyggt. Jag hade fått gamla gardiner av min kompis Ulla. Jag delade en sådan gardin på längden och skarvade ihop så det blev en kappa. Och så delade jag och satte om växterna. Det blev som ett helt nytt fönster.