lördag 5 juni 2010

AC/DC

Eftersom det inte fanns ekonomisk möjlighet att vara med i Globen ikväll så var det ju bra att hederliga gamla SVT bjöd på en timmes konsert.

I den här gamla kroppen bor det en riktig "rocker". När det inte är rock så är det blues eller country som gäller i en salig blandning. Uppblandat med lite klassiskt, visor och tradjazz. Musiken är det stora gemensamma intresset i den här familjen.

4 kommentarer:

Shirouz sa...

Ursäkta min franska, men fy f-n vad bra det var. :D Precis vad jag behövde efter en genomj*vlig vecka med allehanda trilskheter. Funderar på att trycka upp t-shirts med texten "Rock saves lives" eller något i den stilen. ;)

Cicki sa...

Shirouz: Det enda som var fel var att den där timmen gick alldeles för fort.

KB sa...

Ja dom går inte av för "hackor" inte! Naturligtvis missade jag programmet, men någon av "de små" har skivor med AC/DC. Nu har vi snart Swedenrock nästgårds här nere.Blåser vindarna rätt kan vi sitta på altanen och lyssna.Däremot skulle jag få spader av att åka dit och trängas bland allt folk.Dessutom kostar det multum att gå innanför staketet.

KB

Cicki sa...

KB: Det var ju synd att du missade den för den var sevärd. Det är ju hemskt att det ska behöva vara så dyrt att gå in på sådana där fester. Förr var jag alltid på Sundsvalls gatufest men nu går inte ens ungarna för de tycker inte det är värt pengarna.