torsdag 3 juni 2010

Strykbräda

Man är förmodligen inte speciellt bortskämd när man blir lycklig över en ny strykbräda. Classe i sjön fick ett besök av oss idag. Vi gick inte tomhänta hem.

6 kommentarer:

Hanneles bok-paradis sa...

hihi, vi köpte också :)

Cicki sa...

Hannele: Var ni också på Clas Olsson?....:-)

Den gamla var lagad med buntband och väldigt ostadig. Den här verkar rejäl.

Cina sa...

Strykbrädor är ett sånt där fenomen som bara ska funka. Du som syr så mycket behöver ju verkligen en som uppför sig som strykbrädor ska, stadiga och pålitliga, så det är klart att du är glad idag!
Fin solklänning du sytt! Ser härlig ut!
Kram!

Cicki sa...

Cina: Ja, jag behöver verkligen en bra strykbräda. Har ju den även som tillklippningsbord till viss del. Den som gick sönder var en billig modell. Nu har jag satsat på en dyrare som förhoppningsvis ska hålla längre. Man får vad man betalar för, typ.

KB sa...

Jo Cicki, man kan bli lycklig över en en ny strykbräda! Tänk vilket praktiskt arbetsbord man har. Själv har jag en som så att säga hänger på "gärdsgårn" men den får allt hänga med ett tag till. Den är av metall och har börjat ändra form lite på sistone. Ska försöka få iväg ett mail till dig i helgen. Kan säga att ALLT har ordnat upp sig till det bästa. Alla är nöjda och glada, särskilt hon som det gäller!.
Fyllde nyss i en flyttanmälan. Jag tror du vet vad det handlar om.

Kram
KB

Cicki sa...

KB: Vad glad jag blir att höra att det verkar ordna sig. Jag förstår hur det tagit dig. Maila när du känner att du har tid och ork.

Ang strykbrädan så är det här en stor modell. Kanonbra. 350:- på Clas Olssons. Om ni har den sån butik där nere hos er. Här är den butiken ny sedan någon månad tillbaka.