söndag 30 maj 2010

Ännu en kasse

Här kommer ännu en kasse, modell slepbag. Det är en stor modell. Den är 25x27 cm och 38 cm djup. Handtagen är 54 cm långa.

Som vanligt är det gott om fickor invändigt och även en avtagbar nyckelrem.

Kassen finns upplagd på hemsidan.

4 kommentarer:

engelsson sa...

Jag tror jag sagt det tidigare..o jag säger det igen..o det tål o sägas hur många ggr som helst.. Du e helt otroligt duktig på att sy..

O ja golvet i huset e en riktig hit..har alltid drömt om ett sånt golv i köket..o nu..jipppiii

Cicki sa...

Engelsson: Tackar....:-)

Polargrevinnan sa...

Nu har jag läst fatt i din blogg.
Roligt att läsa om din haute couture debut. När man tänker på händelser bakåt i tiden så finns en del dråpliga saker att skriva om. Jag haft det som du och bävat att pengarna inte skulle räcka till allt. Nu är det inte så och jag uppskattar verkligen att inte tänka på varje krona. Hoppas du får sälja dina saker, du gör så mycket fint. Jag letar efter något som man kan ha 4 fjärkontroller i. Du kanske har någon idé. Jag mailer till dig i veckan.
Vi har så kallad miljöbod och ibland ser det ut som i en svinstia.
Hyresvärden har möte 2 ggr om året och förklarar och vädjar till boende att hålla rent. Troligtvis är inte syndabockarna på mötena.
Ha en bra vecka och hoppas att bilproblemet går att lösa.
Kram Viola

Cicki sa...

Viola: Man har så mycket roliga minnen så ibland bubblar det över. Fast vissa är nog bara roliga för mig och dem som var med.....:-)

Det här med pengar är inte kul just nu. Jag hoppas verkligen att sambon kan få en förtidspension. Det skulle göra flera tusenlappar mer i månaden för oss. Vi räknar med att vara utan bil över sommaren. Förhoppningsvis så kanske vi får till det till hösten. Vi får se.

Jag har flera idéer vad det gäller att ha fjärrkontrollen i. Få se vad du tänkt dig. På hemsidan har jag några brödkorgar (fyrkantiga med låga kanter) De kan jag ju göra med andra mått. Eller hade du tänkt dig något annat. Maila och berätta så ska jag försöka fixa det.

Inte går sådana syndabockar på möten. Då kan de ju bli påminda om vad de gjort. Det ingår inte i deras agenda. Kram