tisdag 18 maj 2010

Dagens stolleprov

Ja, det blev ju stolleprov idag också, som så småningom renderat i rejäl ryggvärk. Först gick vi fram och tillbaka till Willys. Det var en skön promenad, fast ack så varm. På Willys lyckades vi pruta till oss lite balkongväxter.

Väl hemkommen så ringer sambons utredningsläkare, som svar på mitt brev. Det blev ett mycket bra samtal, så förhoppningsvis kan vi nu skymta slutet på denna kamp. Fast Försäkringskassan har ju inte sagt sitt ännu.

Efter detta glädjebesked så rusade adrenalinet runt i kroppen. För att göra mig av med all denna överskottsenergi, fick sig balkongen en duvning. Nu är sommarblommorna på plats, även några örtkryddor har hittat dit. Slutfinishen blev att torka av möblerna, dammsuga golvet och lägga på mammas gamla trasmattor. Nu är det så fint så. Några pelargoner till så är allt perfekt. Men arbetet känns i ryggen.

Det är väl ingen idé att planera in vila imorgon, när huvudet är sprängfyllt av idéer och energi. Det är kanske dags att sy sig lite nya sommarkläder. Vi får se vad morgondagen har i sitt sköte.

4 kommentarer:

MosterMa sa...

Det låter som att du ska sy dig nåt riktigt fräckt sommarplagg imorgon!

Cicki sa...

Moster: Det lutar nog åt det hållet. Eller så gör jag klar sista sommarkassen först. Vi får se vad det blir. Oavsett så kommer det någon form av bildbevis under den här veckan.

Bloggblad sa...

Kan du skicka lite planteringsenergi hitåt? Jag har haft fullt sjå i går att vila ut efter helgen, och idag av att ladda för morgondagen.

Cicki sa...

Bloggblad: Men nu får du väl ge dig. Först vill du ha städhjälp, sedan vill du ha planeringsenergi. Pilutta på dig.....:-)