fredag 2 april 2010

Kärlek smärtar

Rolling Stones var och är fortfarande mina stora idoler. Det har de varit ända sedan begynnelsen när man lyssnade på Tio i topp och Kvällstoppen med Kersti Adams Ray.

Deras liv har ju verkligen varit brokigt och innehållit det mesta. Ändå är de "still going strong". Man blir i och för sig lite ledsen när man ser hur Keith förvaltat sitt liv. Han har nog klippkort på rehab. Ändå orkar han fortfarande turnera. De ska ut i år igen, har jag hört.

Här kommer ett klipp med en gammal och en ny idol. Keith (som förmodligen inte är riktigt nykter) samt Norah Jones som numera tillhör mina nya idoler med sin finstämda sångröst. Man är inte så van att se Keith spela akustiskt. Han brukar inte heller så ofta sjunga själv. Han doar ju mest åt Mick. Trots han ostyrsliga kropp så kan jag ändå inte annat än njuta och drömma mig tillbaka till flickrummet där väggarna var tapetserade med Stenarna och andra idolbilder.

3 kommentarer:

Polargrevinnan sa...

Härligt att tänka på "det var i vår ungdoms vår.
Norah Jones henne gillar jag.
Man behöver inte göra som alla andra, vill jag äta lutfisk på långfredagen så gör jag det, vilket jag har gjort någon gång.
Vi är bortbjudna alla helgdagarna utom annandagen då vi ska bjuda en äldre släktning på sill och en snaps. Han bor på äldreboende.
Nu vill jag önska dig en trevlig helg.
GLAD PÅSK!
Kram Viola

Cicki sa...

Viola: Ha en skön påsk du också. Kram

♥ Hannele på Hisingen sa...

Glad påsk!