lördag 3 april 2010

Påskfrämmande

I sista minuten blev det bestämt att äldsta bonussonen med nya flickvännen kommer hit på middag i morgon. Så idag har det städats. Plus att vi har varit duktiga och tagit en långpromenad till vårt eget Willys som numera är återuppbyggt. Det var lite kompletteringshandling som behövdes.

Snart är det Körslaget och Millenium som gäller. Vi får titta på det ena och spela in det andra. I vilken ordning det blir vet jag inte än. Men så ser dagen och kvällen ut hos oss i alla fall.

Hoppas alla har en fortsatt skön påsk.

7 kommentarer:

Bloggblad sa...

Här har det också varit fullt upp med dotter och dotterdotter + mina två små elever som kom hit och lekte med barnbarnet medan jag fixade fram käk.

Lena sa...

Hej!
Här har det varit en riktig påskmiddag med mina 3 vuxna barn,2 svärsöner, 3 barnbarn och en snart 90-årig svärmor.Så när dom gick orkade jag inte mer utan satte mig ner och såg på Millenium och gubben fick ta hand om resterna.
Nu är vi helt slut och ska krypa ner i säng.
Sov Gott och ha en trevlig dag i morgon.
Kramar

En Mölnbobos Liv - Melvins Mamma sa...

Visst är det skönt att de byggt upp Willys igen. Perfekt att stanna där på vägen hem från jobbet.

Tack för kommentaren hos mig. Katten Oskar hade magrat av jättemmycket och åt inget, när han kom hem igår efter att ha varit borta några dagar så var han helt slut. Han släpade nästan bakdelen och när han sedan skulle gå så ramlade han omkull. På väg till veterinären fick han en fruktansvärd andedräkt och det visade på att njurarna kollapsat, tydligen den vanligaste dödsorsaken hos gamla katter. Han somnade in så fort och fint. Skall hälsa Lena.

Ha det fint i vårvädret.

Cicki sa...

Bloggblad: Det låter som att du haft en trevlig påskafton.

Lena:Det är ju tyvärr så att vi får betala trevligheterna med värk efteråt. Ibland är det värt att ta de smällarna. Hoppas ni hade det trevligt.

Anna: Det är trist när man förlorar de kära husdjuren. Mådde Oskar så dåligt så var det ju bäst att han fick somna in.

Polargrevinnan sa...

Jag vill bara säga hej och tala om att jag nyss sett Körslaget. Vi hade det inspelat. Jag tyckte rätt kör åkte ut, annars är de duktiga allesammans.
Kul med oväntat besök - är det Gevalia man måste ha hemma enligt reklamen. reklam är ett gissel men ibland kan den vara rätt rolig.
Ha det så trevligt.
Kram Viola

mormor Hannele sa...

alltid kul med besök.

Cicki sa...

Viola: Som sagt var så är den mesta reklamen skräp men det finns vissa ljusglimtar. ICA:s reklam är också kul....:-)

Hannele: Visst är det så.