måndag 29 mars 2010

Världens goaste granne 2

Världens bästa granne hämtade sina bilnycklar ikväll. Som tack för att vi lånat bilen fick vi en fläskfilé av henne. Det är sant. Hon är makalös och fantastisk.

Fast egentligen var det nog så att vi fick den för att jag tagit emot hennes matkasse som hon har på hemkörning. Men sånt gör jag ju gärna eftersom vi får låna hennes bil.

12 kommentarer:

Mångmamma sa...

Goda grannar är guld värda!

Cicki sa...

Mångmamma: Verkligen.

Biggan999 Svart och vitt sa...

Gåvor och gengåvor varar längst.

Cicki sa...

Biggan: Visst är det så.

Ika sa...

Härligt med bra grannar!!!

Cicki sa...

Ika: Visst är det.

Anonym sa...

Härligt med goda grannar! Vi har också bra grannar. Tant B är en pärla, och Andor (Idas namn på Anders :-) ) är en hjälpsam och pålitlig prick. Snart ska vi få nya grannar mittemot, blir spännande att se vem det blir!

Cicki sa...

Annika: Vi får hålla tummarna för att de blir lika trevliga som era andra grannar.

Cina sa...

Det är skönt med god grannsämja! Igår fick Store Bror en bukett tulpaner av Tant M, vår 90-årige granne, för att han skottat all snö hos henne hela vintern. Inte kräver vi något för att vi hjälper henne men vi gläds väldigt åt den fina buketten på köksbordet idag!
Kram!

Cicki sa...

Cina: Det är väl så det ska vara, att man hjälps åt utan krav. Vill man sedan visa sin uppskattning för hjälpen så är det extra härligt både för givaren och mottagaren.

Spader Madame sa...

Härligt att du har en sådan goding till granne, har på känn att hon tycker så om sina också;-))

Här i Järvastaden känner jag inga grannar ännu, men tror att jag kommer att lära känna! Hoppas! KRAAAM!

Cicki sa...

Spader: Det finns säkert goda grannar i Järvastaden också. Anna lärde vi känna redan medan vi höll på att flytta in. Tycke uppstod på en gång. Sedan har det utvecklats till att bli mer och mer.