lördag 20 februari 2010

Seg dag

Idag blir det inte många knop gjorda. Jag har en huvudvärk som heter duga. Vaknade av den i morse. Tog Alvedon och sov några timmar till. Sedan började det om. Vet inte om jag har en förkylning på G. Ska strax krypa ner igen få se om det går att sova bort.

7 kommentarer:

Lisette sa...

Vilken tur att det är så dåligt väder , när du nu valde den här dagen för huvudvärken ;)) Grotta ner dig du och krya på dig. I morgon känns det säkert bättre.

Moster Ma sa...

Detta är en slödag sa MM. Själv har jag skottat snö i flera timmar, för att förhoppningsvis komma ut med bilen på måndag!

Cicki sa...

Lisette: Nu har jag sovit i nästan två timmar så det känns lite bättre. Ska se om jag orkar göra något, annars har jag en mycket bra bok att ta till....:-)

Moster: Var det bara för hans del som slödagen gällde....:-) Fast snöskottning kanske inte är den bästa grejen för han just nu. Jag tror ni har värre snöoväder än vad vi har. Visst snöar det och blåser men inte så där katastrofalt som man sett på TVnyheterna.

Anonym sa...

Jobbigt att vakna med huvudvärk :-(. Skönt att kunna ta det lugnt såna dar, kanske bara ligga kvar i sängen. Hoppas huvudvärken försvinner och att det inte är förkylning på G. Kram!

Cicki sa...

Annika: Jag sov några timmar och sedan har det känts riktigt skapligt.

Viola sa...

Det är väl bara för det är så rusikigt väder som huvudvärken kom på besök=/
Men det blir inte alltid som man tänkt sig,hur gärna man än vill. Miljonkram Lillaviola

Cicki sa...

Viola: Vad det än berodde på så känns det bättre nu. Kram