tisdag 6 oktober 2009

Dagens schema

För att inte försoffa mig alldeles så försöker jag hålla igång så mycket som jag orkar. På kvällen gör jag en sorts planering för vad jag minst bör göra nästa dag. Jag måste göra så här för min egen skull. Jag har lätt för att fastna vid datorn och då mår jag dåligt på kvällen för att jag känner mig onyttig.

Igårkväll gjorde jag upp dessa planer för idag: Ta rätt på och förvälla morötter som håller på att förstöras, fota tyger till en beställning, gå till affären, börja sy på en present, mata surdegarna som borde matats i söndags. Så ser min dagsplanering ut.

Hade detta varit när jag var frisk så hade det mesta varit gjort på en "kattblink". Som mitt liv är nu, kan jag nästan bli stressad av min egen planering. Livet är verkligen olika från då och nu.

Jag har inte ens börjat än så det är kanske bäst jag sätter fart. Ska bara........läsa lite bloggar först....:-)

7 kommentarer:

Spader Madame sa...

Litet bloggar först kan inte skada!

Cicki sa...

Spader: Nej det gör ju inte det. Nu har jag läst klart så det är väl bara att dra igång med resten....:-)

Christina sa...

Det låter som trevliga saker du ska göra i alla fall :)

Cicki sa...

Christina: Ja, man måste göra det trevligt för sig.....:-)

Jag glömde ju lägga in vilopauser. Morötterna är skalade, sedan sa ryggen ifrån så nu har jag satt mig en stund för att vila den en stund. Min rygg tycker inte om att stå långa stunder.

nillas liv på pinnen sa...

First things first, liksom! =)

engelsson sa...

Hej..bläää vad värk jag fick efter läkarens vassa fingrar..o diskbråcket vill hon jag låter operera..vill inte jag ju..isscchh

Cicki sa...

Nilla: Exakt, allt i rätt ordning....:-)

Engelsson: Stackare. Kunde du inte bitit henne. Jag skulle nog heller inte våga mig på en sådan op. Tänk om det misslyckas. Kram