måndag 22 juni 2009

Ny väska

Nu har jag uppdaterat på hemsidan med en ny väska. Det här är samma modell som jag sytt två andra väskor av. Den har bambuhandtag som man enkelt knäpper av när man vill tvätta väskan.

Yttertyget är en blandning av bomull och polyester.
Inuti så är den fodrad med ett ljusblått bomullstyg. Som vanligt har jag sytt en dubbelficka, med en blixtlåsficka och en utan.
Det finns ytterligare två stora fickor och en mobilficka. Ett band med karbinhake för nycklar finns också. Det knäpper man enkelt av när man vill tvätta väskan.

Uppdatering: Jag lyckades skriva fel på antalet fickor. Det är en dubbelficka på ena sidan och på den andra sidan är det en stor ficka plus en mobilficka.

8 kommentarer:

Christina sa...

Ursnygg!

Cicki sa...

Christina: Jag är själv väldigt nöjd med den. Nu har jag klippt till så det ska bli en schlepbag i jeanstyg....:-)

Pärlmudden sa...

Tittar bara in och tackar för hälsningen.
Vill passa på att gratulera till bonusbarnbarnet och till din semester.
Du ser- bara vi fick semester så kom det fina vädret. Hoppas det har kommit till dig också. Här är det redan 20 grader :) Strax bär det av till husvagnen en sväng. Torsdag hem o hjälpa dottern packa för helgens Metaltown-äventyr i Göteborg. Det blir en skön paus för henne i sommarjobbandet.
Kram från den andra semesterfirerskan

Cicki sa...

Pärlmudden: Här är det kanonväder nu. Ska snart iväg på loppis med raraste väninnan. Det gäller att passa på när man har semester....:-)

Hoppas ni får några härliga dagar i husvagnen.

Spader Madame sa...

Sjukt snygg alltsså, höll på att paxa, mmen jag måste ju ge mig litet annars hamnar allt jag äger och har på loppis, som du ju älskar. 95 kvadrat var det ju! KRAM från San Remo!

Cicki sa...

Spader: Men visst kan du paxa ändå. 95 kvm är 10 kvm än vad vi har. Dessutom funkar det kanonbra med att ha krokar i klädkammaren som man hänger väskor på. Annars har du ju två balkonger där du kan stapla lådor.....:-)

Smycka sa...

Jättehärlig väska! Superfin!

Kram
Ulrica =o)

Cicki sa...

Smycka: Tack. Jag är mycket nöjd med den själv...:-)