tisdag 23 juni 2009

Loppisfika

Idag har jag varit på loppis med väninnorna U och M. Sambon fick också följa med som hederstant.

Det blir lite dyrare när han är med. Vi kom hem med två kassar med böcker, två tunikor och ett barnmönster. Allt detta för 215:-

Har jag sagt att jag älskar loppisar?

12 kommentarer:

KB sa...

Var det inte någon som röjde ut för ett tag sedan..?!
Flyga drake kommer du att sträckläsa, var beredd på det. All annan verksamhet stannar av tills den är utläst, så var det för mig. Jag håller på med Tusen strålande solar nu. den är också väldigt bra. Det blå tyget är jättesnyggt.

Tur att jag inte är så ofta på loppis... J vill köra till Ikea nu, jag vet inte om jag ids. Det brukar bli avsevärt dyrare än planerat, av ngn anledning...

Kram
KB

Cicki sa...

KB: Det var tyger jag rensade ut. Det där är färdiga tunikor som jag köpte idag. Den ena ska jag korta ärmarna på, annars är de klar att använda.

Jag läste Tusen strålande solar för ett tag sedan och tyckte mycket om den, så jag kommer nog att gilla den här också.

Det är roligare och billigare att gå på loppis än på Ikea.....:-)

Cattis sa...

Det finns en nalle till dig på min blogg.

Camilla sa...

Jag måste hålla med KB, Flyga drake är underbar.

Christina sa...

Som hittat ;)

Cicki sa...

Cattis: Jag ilar och kollar....:)

Camilla: Då har jag något att se fram emot...:-)

Klimakteriehäxan sa...

Visst fick du mycket för pengarna! Och apropå Flyga drake (som jag bloggat om): lyckliga du som har den oläst!

Cicki sa...

K-häxan: Vi hittade några vackra fotoböcker som inte är med på bilden också. Alla säger att Flyga drake är så bra. Jag har läst Tusen strålande solar och tyckte mycket om den. Nu har jag något mer läsvärt att se fram emot.

Bloggblad sa...

Jag måste nog också läsa Flyga drake... har inte kommit mig för. Än.

Jag ler när du skriver att det blev dyrare när maken var med... vill du komma hem med pengarna i behåll kan du få låna min. Skulle han råka gå med i affärer (loppis tvärvägrar han) så kör han sitt mantra: Det där behöver vi inte... så att man tröttnar och åker hem.

Fast i dag var han helt med på att köpa nya sol-liggstolar till trädgården... kommer på bild när min dator funkar igen.

Grattis till det lilla underverket! Kul att få se. Och att få se dig, lite annan frisyr än härupp till höger.

Cicki sa...

Bloggblad: Alla säger att Flyga drake är så bra så det kanske är dags både för dig och mig att läsa den ny. Jag läste ju Tusen strålande solar och tyckte mycket om den.

Sambon är nog en av de få män som jag vet älskar att shoppa. Han kan fara ner på stan ensam och shoppa loss....:-) Min fd man är raka motsatsen, alltså som din man.

Liggstolar i den här värmen är inte helt fel....:-)

Jag är nog femton kilo tjockare också än på den andra bilden. Det känns inte bra men jag har gått upp så mycket p g a medicinerna jag måste äta. Och är man rund i ansiktet så ser man ut som en fotboll om man har kort hår...:-(

Smycka sa...

Älskar att gå på loppis! Hittar alltid något som kan vara bra att ha! *hihi* Husbandet avskyr det. *s* Grattis till ert fina köp!

Kram
Ulrica =o)

Cicki sa...

Smycka: För det mesta så blir det ju inte så dyrt om man shoppar på loppis. För det mesta klarar jag mig under femtilappen och får en del ändå. De brukar ta ca tjugo kronor för ett stor tygstycke, tio kronor styck för böckerna t ex.