onsdag 24 juni 2009

Flyter bort

Idag har jag haft tvättstuga. Blev klar för en liten stund sedan. Det är varmt att tvätta just nu, kan jag berätta. Jag håller på att flyta bort. Nu ska det plockas in i skåpen och så har jag en jättestrykning att ta rätt på. Få se hur mycket av den jag orkar med. Jag måste i alla fall stryka kuddfodralen till kuddarna vi har i soffan och fåtöljerna. Jag kan inte förmå mig att sätta dit skrynkliga kuddfodral. Ibland gör man illa åt sig själv när man kommer på så lysande idéer som att de måste tvättas.

Ryggen vill egentligen inte vara med just nu. Det får bli Miss Marple som jag tror det är ganska underhållande att stryka till......:-)

2 kommentarer:

Christina sa...

Och jag håller på att knäcka ryggen i potatislandet som inte har rensats på en månad pga allt regnande. Nu ser det ut som en djungel, och jag skulle nästan behöva en machete :(
Aj aj, ont i ryggen och genomsvett, puhu!

Visst är den här omgången Miss Marple bra?

Cicki sa...

Det är både plågsamt och roligt med det egenodlade. Plågsamt just för rensningens skull och roligt när man tar kastrullen och gräver upp lagom till ett kok. Jag saknar lotten jättemycket. Även om vi bara hade den en sommar så gjorde det så mycket för vårt välbefinnande att kunna åka dit och greja på.

Det var den första miss Marple jag såg för i år så jag har svårt att jämföra. Men det är ju en lättsam och mysig tant att titta på, Mycket härligare är Poirot att titta på. Han är så himla självgod hela tiden.....:-)