måndag 5 januari 2009

Två nya utmärkelser

Jag har fått två nya utmärkelser. Jag blir lika stolt, glad och rörd varje gång jag får det. På sista tiden har jag varit dålig på att dela ut de vidare. Det blir nog tyvärr inte bättre den här gången heller. Jag har så många bra bloggar jag läser att jag har svårt att rangordna och veta vilka som känns viktigare än andra. Ge mig lite tid så kommer det.
Den här fick jag från Barbamorsan. Hon är en av de där småbarnsföräldrarna som egentligen är jämgamla med mina barn. Det gör ingenting. Jag tycker det är så trevligt och mysigt att läsa om deras liv. Det gör att jag får kontakt med mina något äldre småbarnsföräldretankar och minnen.


Den här utmärkelsen har jag fått från Ulvstrumpa. Hon är en ganska ny bekantskap men kontakt uppstod omedelbart. Hon är en medsyster på livets krokiga stigar. Jag rekommenderar henne varmt för hon är en fena på att skriva. Själv brukar jag ta kaffekoppen och slå mig ner och läsa hennes kloka rader i lugn och ro.

5 kommentarer:

Le Loup sa...

Hej Cicki,
och tack för orden, de värmer!:)
Och som sagt, du är väl värd uppskattningen, för du är bra, så enkelt är det!

Tussegumman sa...

Grattis till utmärkelserna! Du är verkligen värd dem. Önskar dig en fin kväll/kramar Tussegumman

Cicki sa...

Shirouz: Smickrare där. Ska vi starta klubben för inbördes beundran.....:-)

Tussegumman: Tack snälla du.

Le Loup sa...

Ja, för sjutton, ner med Jante och mer inbördes beundran, hela tiden ;)

Cicki sa...

Shirouz: De sista åren har jag lyckats skaka av mig både Jante och Luther. De satt jäkligt fast, nästan som klistrade. Men jag är en envis jäkel och jag vann....:-)