torsdag 4 september 2008

Ber en bön till någon

Snälla någon, ge mig en större summa pengar. Jag vill göra om vårt vardagsrum med basfärger i svart och rött. Det är bara ett krux i det hela. Det kostar pengar som vi inte har. Kan man blir frustrerad eller.........:-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hm, behöver ny soffa och tvbänk mm i tvrummet. Står inte ut med det rummet snart. Klarar inte sitta i den soffan, nej!
Hm, och TÄNK om man fick ett fungerande kök också, suck. Ja, jag kan inte jobba i det... och det ska kallas bostadsanpassat, öhhh... Kommunen är inte kloka!!!
Må så grankott...

Hilda sa...

Det är så ofattbart tråkigt när bristen på pengar sätter käpparna i hjulen hela tiden. Speciellt när man fåt en ide och verkligen vill förverkliga den. Nu ska jag be en bön för dig!! :)) Så får vi se om det hjälper!

Cicki sa...

Bim och Hilda: Jag kan inte sitta i vår nuvarande soffa plus att den börjar bli sliten. Jag skulle vilja ha en röd soffa. Å så har vi jättesköna fåtöljer med fotpall från Ikea. Tror de heter Poäng. Men tyget börjar bli ful och jag tror man kan köpa nya dynor. De skulle jag vilja ha i rött eller svart. Jag har köpt gardintyg i svart och guld som jag ska sy. Vi har en svart stor hylla där vi har vår stereo, bardel och alla vinyler så den passar in. Får jag pengar till soffa så blir det rätt bra. Men sedan vill jag göra om köket och sovrummet så en sisådär femtiotusen skulle inte vara helt fel.....:-)

Hilda sa...

Här får du av mej: http://hildazheaven.blogspot.com/2008/09/i-love-your-blog.html