fredag 18 juli 2008

Inte vår dag

Det har inte riktigt varit vår dag idag. Först hade jag det där bankstrulet som tog sin tid. Till slut kom vi iväg, ner till bilen i alla fall. Där upptäckte vi att jag glömt lyset på igår. Jag hade slagit på halvljuset eftersom jag hamnade i en rejäl regnskur med dålig sikt. När jag sedan kom hem så sken solen och jag glömde bort det där med lyset. En snäll granne kom precis så vi skulle få låna ström av henne. Våra kablar var tydligen för dåliga så när vi väl hållit på att trilskas en stund så kopplade vi till både våra kablar och hennes kablar. Då gick det bra.

Nu har vi varit på stan. Tänk att jag var på tygaffären utan att köpa en endaste liten tygbit. Det blev sytråd och dragkedja istället. Sedan åkte vi på Ica Maxi, vidare till bolaget och Coop. Vi avslutade handlingsrundan på Willys. Nu är kyl och frys välfyllda igen. Vi är helt slut och sitter här med varsin kaffekopp och orkar inte laga middag. Men något måste vi ändå äta. Det får nästan bli nattamat. Det är skönt att månadens storhandling är över i alla fall.

2 kommentarer:

Hilda sa...

Usch va trist det är när det krånglar så med grejor. Jag har lyckats ladda ur strömmen ur bilen på en kvart vid två tillfällen under min korta 30 minuters rast så vid båda tillfällena har min kollega fått rycka in och rädda mig på de parkeringar jag stått vid. Usch va trist....

Cicki sa...

Det är trist men det är ju sånt som händer. Jag är så glad att sambon aldrig blir irriterad när sånt här händer. Exet hade gått i taket.