tisdag 18 mars 2008

Lite shopping

Nu har sambon och jag varit iväg och handlat. Vi har strosat på Rusta och på Jysk. Sedan blev det mathandling på Willys. Jag skulle ha tag på liggunderlag eftersom jag ska sy ett handledstöd för en beställning. Då har jag två lager liggunderlag med vadd emellan. På Rusta fanns det inget. Däremot hade de vinterkänger för 50:-. Riktigt fina var de. Men efter att ha provat ett antal och letat makar till de så ledsnade jag och struntade i det hela. Det blev lite godis och balsam i stället.

Jysk hade liggunderlag samt att jag hittade en sängkappa som jag köpte. Jag har länge och väl hållt på med ett quiltat överkast som aldrig verkar bli klart. Tanken har då också varit att sy en sängkappa i matchande färg. Nu hade jag tyg hemma till det en så hittade jag en fin sängkappa på Jysk för en hundring. Så den köpte jag och så tar jag det andra tyget till något annat.
Jag har även köpt ett tyg på Tradera. Det är en linneväv med tryck av dalahästar. Tyget kommer från Frösötryck. Så nu tänkte jag göra så här att jag lägger ut en bild på tyget få se om det är någon som önskar få något sytt av det. Det räcker till några burkar, en kasse, några smådukar, några kuddfodral och lite annat. Inte allt av samma tyg utan det är förslag vad man kan sy av det. Önska på så får vi se vad det kan bli.



1 kommentar:

Anonym sa...

Hm, känner mig som om jag vill shoppa loss - inser nopp... Det blir inget över innan det ens har kommit in något, suck... Oki, något är på G in, som redan är borträknat... dock vill jag ha något kul... undrar vad?
Hm, det där skulle också kunna användas till application på något sätt, hm... verkar som om jag inte ens kan stava jö... trött? Ha, överdrift kanske, eller blir det underdrift? Hm, äh... ger mig!!! För trött för det här... :p
Må så gott... värmländskan Bim